Vol plezier

10x dingen die alle stelletjes stiekem doen

Na de blog die laatst hebben geschreven over de verschillende soorten stelletjes die er zijn, leek het ons nu leuk om iets te schrijven over de dingen die alle stelletjes stiekem doen, maar waar (bijna) niemand het ooit over heeft. Oja, vergeet niet dat je sommige dingen die wij zeggen natuurlijk wel met een korreltje zou moet nemen. Toch nog benieuwd naar wat we te zeggen hebben? Kijk dan snel verder! 

De dingen die we vandaag bespreken in de blog gelden misschien (nog) niet voor de kersverse stelletjes onder ons. Je moet wel een klein beetje diehard zijn om je in deze lijst te herkennen. Dat maakt in dit geval wel echt het verschil.

Oja, Andrea heeft de blog geschreven, maar op sommige momenten greep Wiliam even in. Die momenten staan natuurlijk netjes aangegeven.

 1. Vrouwen lenen altijd kleding van hun vriend/man
  William: Andrea zit op dit moment met mijn vest aan, omdat ze het koud had. Wanneer ze haar pyjama vergeet leent ze sportbroekje en een shirt van mij en wanneer ik even niet oplet zit ze in mijn joggingsbroek op de bank. Het lijkt me duidelijk. Als je een vriendin hebt moet je goed opletten, anders is je kleding zo verdwenen. Volgens mij ben ik niet de enige man die hier last van heeft…
 2. Elkaars pukkels bestuderen en uitknijpen
  William: 
  Tjah… Volgens mij zegt dit filmpje wel genoeg…
  https://www.youtube.com/watch?v=aNoLyH5SdoI#t=14m29s
 3. Random plaatjes en quotes naar elkaar sturen.
  Nee, niet die super zoetsappige plaatjes die je in de eerste maanden van je relatie deelde, maar de grappige, vreemde en knotsgekke plaatjes van 9gag óf die giga gekke filmpjes van Dumpert. Een beetje humor op z’n tijd kan ook geen kwaad. Toch?!
 4. Scheetjes laten
  Ik moet wel bekennen dat ik hier nog altijd geen groot fan van ben… Het blijft toch een beetje vies. Verder is er volgens mij geen betere uitleg dan dit plaatje. Puntje 3 zegt de rest hierover al wel. Schermafbeelding 2016-04-24 om 19.16.01
 5. De hele dag in lelijke kleding chillen en nonstop film kijken
  Als je net een relatie heb trek je nog je mooiste broek, trui, jurk, rok of wat dan ook aan. Na een tijdje trek je tijdens het chillen toch liever die comfortabele broek met die lelijke, maar chille trui. Je hoeft ook geen spectaculaire dingen meer te doen samen. Soms is film of serie kijken al genoeg.
 6. Gekke bekken naar elkaar trekken tijdens het tanden poetsen 
  Dat kan gewoon via de spiegel. Ideaal. Het maakt die saaie minuten dat je staat te poetsen toch wel een stuk gezelliger. Je moet natuurlijk niet vergeten om ook echt je tanden te poetsen tijdens het gekke bekken trekken.
 7. Gek doen en helemaal jezelf zijn is sowieso helemaal geen probleem meer…
  Rare dansjes, gekke stemmetjes of gewoon een idioot moment kiezen voor een kieteldood. Het is allemaal geen probleem meer. Stiekem is het gewoon heel erg leuk om zo af en toe samen gek te dansen door de woonkamer.
 8. De lekkere dingen van elkaars bord jatten
  William: Andrea bewaart het lekkerste van de maaltijd altijd tot het laatste moment. Wanneer ik mijn eten al op heb wordt het dan toch wel heel verleidelijk om een hapje van haar bord te nemen. Al vindt ze dat toch niet altijd even leuk.
 9. Je favoriete, maar volgens anderen super smerige, lievelingssnack eten 
  Je kan gewoon alles eten, dus ook die rare combinatie die je bij jou thuis altijd eet. Pindakaas met banaan op je boterham, een gebakken ei met suiker of oude kaas met honing het kan allemaal en na een tijdje leer je dit soort dingen van elkaar te accepteren. Stiekem moet je soms zelfs toegeven dat die combinaties toch wel lekker zijn…
 10. Je neemt elkaars gekke gewoontes over 
  Terwijl ik dit schrijf ben ik heel hard aan het nadenken welke gekke gewoontes van William ik inmiddels al heb overgenomen, maar ze zijn er vast wel. Ik weet in ieder geval wel dat taalgebruik makkelijk over te nemen is.

Welke gewoontes kennen jij en je vriend(in)? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie