Vol avontuur

2017 een jaar vol leuke avonturen

Oudjaarsdag is het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Hoewel we niet sentimenteel willen doen, vonden we dit toch het moment om samen met jullie terug te kijken op 2017. Het was een jaar met toffe reizen, nieuwe banen, een huwelijksaanzoek en gezelligheid met vrienden en familie. Tijd voor een terugblik. Lees je mee?

Nieuwe baan

Hoewel 2017 voor ons werkloos begon, eindigen we allebei met een toffe baan. Begin december 2016 besloot ik, Andrea, mijn baan als docent Nederlands op te zeggen en was William hard op zoek naar een baan als vormgever. Door dit alles begon dit jaar vrij onzeker voor ons. Gelukkig kwam ik al snel tot de ontdekking dat ik wél blij wordt van SQL, Java en het testen van software. Half april solliciteerde ik bij Qquest en in juli kon ik beginnen met mijn nieuwe baan. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Voor William duurde het solliciteren iets langer, maar in juli kwam hij bij zijn huidige werkgever terecht. Binnen een week wist hij dat hij er mocht beginnen en half augustus reed hij er met zijn leuke autootje, waar hij later meer over zal schrijven, voor het eerst naartoe. Hij werkt tegenwoordig als vormgever bij een audiovisueel bedrijf. Klinkt goed, toch?

Reizen

We begonnen dit jaar met een reis naar het koude Polen. Het was er -20 en er lag sneeuw. Geen ideale locatie zou je zeggen. Toch was dit niet waar. We hebben er, zoals je eerder hebt kunnen lezen, van genoten. Warschau is echt een toffe stad. We raden jullie dan ook zeker aan om er eens te aan kijken.

Onze tweede reis was langer en ook warmer. We gingen samen met vrienden naar Ierland waar we genoten van het bier, de gezelligheid en de mooie natuur. Ik zal niet alles van de reis herhalen. Je kan het in de eerdere blogs lezen. Die vind je hier!

Huwelijksaanzoek

De reis naar Ierland was voor mij extra speciaal, omdat William mij ten huwelijk vroeg. Op 9 mei geven wij elkaar het ja-woord. We kijken er enorm naar uit en zijn druk met de voorbereidingen. We hebben al veel geregeld en ik ga hard mijn best doen om er meer over te delen met jullie. Het eerste deel van de voorbereidingen kunnen jullie in ieder geval hier vinden.

Gezelligheid met vrienden en familie

Het mooiste van dit jaar was alle gezelligheid. We beleefden ontzettend veel mooie momenten met vrienden en familie. Een kleine opsomming:

  • We speelden veel gezelschapsspellen.
  • Gingen op vriendenweekend naar België
  • William beleefde veel nieuwe groundhopavonturen…
  • …en ik had veel muzikale avonden.
  • We gingen op familieweekend naar Limburg
  • We aten lekkere ijsjes met vrienden
  • Gingen een avond naar BLØF
  • Liepen samen 5km hard tijdens de Linschotenloop en nog meer kilometers tijdens de obstacle run in Stolwijk.

En we beleefden nog veel meer mooie momenten…

2018?

2018 wordt een jaar vol met nieuwe avonturen. We zijn de laatste paar maanden druk met op zoek naar een nieuw huis, gaan verder met de voorbereidingen voor onze bruiloft, gaan echt trouwen en hopen veel mooie musea te gaan bezoeken met onze museumjaarkaart.

En we gaan natuurlijk onze stinkende best doen dit met jullie te delen.

Hoe was jouw jaar?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie