Leuke dingen

4x tips voor de ideale pizzadate met Valentijnsdag

William en ik hebben een leuke traditie voor Valentijnsdag; we gaan niet uit eten, geven geen cadeautjes, maar we eten samen pizza. Onze eerste Valentijnsdag hadden we weinig tijd om iets leuks te gaan doen, dus toen besloten we samen pizza te gaan eten. Vandaag is de derde keer dat we samen pizza’s gaan eten. Op Valentijnsdag dan. Ik deel vandaag mijn favoriete tips met jullie, zodat jullie ook een fantastische Valentijn kunnen hebben!

1. Hou het eenvoudig met een diepvriespizza

Je kan heel veel moeite doen voor een goede pizza, maar je kan het ook eenvoudig houden door je pizza bij de supermarkt te halen. In mijn oven passen geen twee pizza’s tegelijkertijd, dus we kiezen altijd pizza’s die we allebei lusten. Dan bakken we de pizza’s na elkaar en delen we ze allebei.

O, een verse pizza van de supermarkt mag natuurlijk ook.

2. Film

Pizza eten is heel eenvoudig te combineren met het kijken van een film, dus zoek die film op die jullie al heel lang samen wilden kijken en installeer je gezellig samen op de bank.

3. Trek je eenvoudige outfit aan.

Als je dan toch met een pizza op de bank zit, trek dan ook je favoriete joggingsbroek aan en die warme trui. Je kan er zelfs een dekentje bij pakken. Alles om extra relaxed te kunnen genieten van je film.

4. Kies een goed drankje bij je pizza.

Nog zoiets fijns: bij je pizza kan alles. Wijn, bier, ranja, frisdrank of zelfs water. Zet je favoriete drankje dus maar alvast klaar, want dan hoef je de bank helemaal niet meer af vanavond.

Bonus

Deze tips zijn niet alleen ideaal als je samen met je vriend(in) Valentijnsdag gaat vieren, maar ook als je gewoon gaat chillen met je beste vriendin of gewoon helemaal alleen. Fantastisch, dus!

Wat doe jij vandaag?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie