Vol plezier

Vijf soorten stellen

Stelletjes. Wanneer je er op gaat letten zie je ze overal en in alle soorten en maten. Stellen die niet van elkaar af kunnen blijven, stellen die juist altijd een enorme afstand lijken te bewaren en natuurlijk de ANWB-stellen. Genoeg soorten en maten, dus. Vandaag delen wij vijf soorten stellen met jullie. We zijn benieuwd in wat voor relatie jullie zitten. Laat je het hieronder even weten? 

 1. Het kleffe stel
  Dit stel is in de volksmond beter bekend als “kleffie in beffie”. Het maakt niet uit wie er in de buurt is. Iedereen mag zien dat zij gek op elkaar zijn. Een kus/zoen, knuffel of ze zitten gewoon constant aan elkaar. Meestal tot groot verdriet van de omgeving, want daar hebben ze totaal geen oog voor. Het tegenovergestelde kan trouwens ook. Van die mensen van wie je het bijna niet kan geloven dat ze een relatie hebben, omdat ze een minimale afstand van twee meter tot elkaar lijken te bewaren…
 2. Het burgerlijke stel
  Dit stel gaat om tien uur ’s avonds slapen, doet de boodschappen samen en dan ook meteen voor heel de week en hij kijkt op zondagavond Studio Sport terwijl zij de afwas doet. Het leven gaat gewoon zijn gangetje en zij kabbelen lekker mee. Extreme dingen? Die deden ze in hun jeugd. Nu kiezen ze voor een veilige all-inclusive reis naar Spanje. En verjaardagen? Die vieren ze in een kring mét plakjes boterhammenworst om een augurkje heen.
 3. Het kibbelende stel
  Sommige mensen lijken het gewoon nooit eens te worden, dat is prima. Het wordt pas een probleem wanneer deze mensen een relatie met elkaar krijgen. Het kibbelen gaat gewoon door, maar blijkbaar vinden ze elkaar ook toch echt leuk. Ik vind het moeilijk te begrijpen dat je iemand echt leuk vindt waarmee je zelfs over de kleur van je sokken ruzie kan maken… Maar misschien ligt dat aan mij?
 4. Het wij-samen-is-genoeg stel
  Deze mensen zijn moeilijk te kennen. Ze komen nergens en spreken ook met niemand anders. Je hebt toch gewoon genoeg aan elkaar? Waarom zou je dan ook nog contact zoeken met andere mensen. Dat maakt het leven alleen maar heel veel moeilijker. Samen kunnen ze het leven aan en dat is helemaal goed.
 5. De avonturiers
  Deze hipsters vervelen zich wanneer ze te lang binnen zitten. De weekenden vullen ze met tochtjes naar nieuwe steden. Ze slapen het liefst in een appartement of huisje dat ze via Airbnb hebben gevonden en tijdens de zomer plannen ze een rondtocht door Vietnam. Een dagje Ikea verwisselt dit stel het liefst voor een zoektocht naar meubels in de kringloop en een simpele wandeling verandert bij dit stel al snel in een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden om de natuur in huis te halen.

Wat voor relatie heb jij? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Hoe word je een burger? - 16 maart 2016 at 07:01

  […] week schreven wij over de verschillende stelletjes die er zijn en één van die stelletjes was het burgerlijke stel. Om een burgerlijk stel te worden, […]

 • Reply 10x dingen die alle stelletjes stiekem doen - 29 april 2016 at 07:04

  […] de blog die laatst hebben geschreven over de verschillende soorten stelletjes die er zijn, leek het ons nu leuk om iets te schrijven over de dingen die alle stelletjes stiekem […]

 • Reactie