Vol plezier

5x waarom je naar boeren tentfeest moet zijn geweest!

Voor de stadse rakkers onder ons een blog waarom je in weekend niet naar een discotheek moet gaan maar een gezellig boerenfeestje. Vandaag speciaal voor jullie 5 overtuigende punten waarom je bij boeren tentfeest moet zijn geweest.

 1. Muziek.
  Misschien weet je nog dat ik ongeveer 2 maanden schreef over onze favoriete boerenhits. Lekkere nummertjes voor achter je laptop maar op een tentfeest gaat het er harder en feestelijker aan toe. Zo heb je vaak een coverband of een heuze A artiest in de tent. Met A artiesten bedoel ik Mooiwark, BZB en afgelopen weekend Snollebollekes daarnaast wat is er mis een plaatselijke boeren dj.
  https://www.youtube.com/watch?v=9jfiWmYpxN0&feature=youtu.be
 2. Kleding.
  Je overhemd of je netste kleren hoef je niet te wassen en te strijken voor dit feestje, je kleding wordt toch wel vies. Trek gewoon wat aan wat je lekker vind zitten, een shirt van je favoriete band of een shirt met foute tekst. Niemand die het wat uitmaakt wat jij aan hebt, hoe fouter hoe beter al zeg ik het zelf. Je mag zelf je klompen of laarzen aan 😉
 3. Bier
  Qua drank hoef je niet lang na te denken bij een tentfeest. Zoveel keus is er namelijk ook niet, gelukkig maar want dat scheelt getreuzel bij de bar. Het enige probleem is eigenlijk hoe krijg je gemakkelijk het aantal biertjes mee wat je besteld hebt, de drankjes op tentfeesten zijn meestal stukken goedkoper dan bij een discotheek. Daarnaast zijn er ook tentfeesten waar je je eigen pul mee mag nemen om onbeperkt bier te drinken, hoe relaxt is dat.
 4. Dansen
  Ook over je danskunsten hoef je je geen zorgen te maken. Niemand zal je namelijk aanspreken op je danskunsten.2016-06-05 02.10.45
 5. Naar huis
  Na een gezellig feestje heb je altijd trek in een vette hap. Op de route naar huis kom je meestal geen snackbar tegen daarom staat er altijd wel een snackkraam op het terrein.

Heb ik jullie overtuigd? 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie