Vol plezier

5x youtube

Er gaat tegenwoordig bijna geen dag meer voorbij zonder dat iemand een leuk Youtube filmpje naar mij stuurt. Er zijn genoeg filmpjes te vinden en tijdens het studeren is het meestal een erg prettige afwisseling. Vandaag deel ik met jullie waarom ik Youtube filmpjes zo leuk vind. 

Nu moet je niet gaan denken dat ik álle filmpjes leuk vind, want dat is natuurlijk niet zo. Er zijn genoeg filmpjes waar ik niets mee heb of die ik helemaal niet leuk vind.  Zo sla ik (bijna) alle makeup tutorials sla ik over en is er genoeg muziek waar ik helemaal niet blij van word. Misschien begin je, je nu af te vragen waarom ik dan nog naar die filmpjes kijk. Nou, wel om de volgende redenen:

1.Informatie, informatie, informatie 
Soms wil je gewoon iets weten. Over de koekjes die ik wil bakken, over mensen die afvalvrij leven of over het effect van muziek op je hersenen. Soms is het gewoon ideaal wanneer iemand een Bijbelstudie geeft die jij kan kijken tijdens het afwassen of wanneer een ander een boek voor je samenvat in een filmpje van drie minuten dat je nog even kan kijken voor het slapengaan. Er zijn genoeg voorbeelden te bedenken, maar volgens mij heb je wel een beeld van wat ik bedoel.

2. Vlogs
Je bent fan of je haat ze: vlogs. Zelf vind ik het best leuk om een vlog te kijken wanneer ik bijvoorbeeld aan het lunchen ben. Het is leuk om met mensen te kijken in hun dagelijks leven. Ik moet er wel eerlijk bij bekennen dat ik niet graag naar hele commerciële vloggers kijk. Iets kleinere kanalen zijn naar mijn idee veel echter en dus leuker om naar te kijken.

3. Grappige filmpjes
Volgens mij heeft dit filmpje geen uitleg nodig. We kennen ze allemaal wel, toch?

4. Inspiratie
Soms ben je op zoek naar een leuk idee voor een feestje, de versiering van je huiskamer of voor een nieuwe taart (voor tijdens dat feestje). Er zijn genoeg filmpjes te vinden. Na het kijken moet je natuurlijk wel aan de slag gaan met die inspiratie!

5. Tijdverdrijf
Al die filmpjes zijn natuurlijk ook gewoon een leuk tijdverdrijf, want daar begint het natuurlijk allemaal mee.

Wat vind jij van Youtube? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie