Vol plezier

Dit bericht gaat niet over geluk…

… Maar daar had het wel over moeten gaan. Helaas hadden wij afgelopen woensdag geen geluk, waardoor we een avond over geluk moesten missen. Snap je het nog? Of was dat te vaak geluk in één zin? 

Ik zal jullie meenemen naar afgelopen woensdagavond. William en ik gingen samen een avondje naar Amsterdam om daar een college over geluk bij te wonen bij de Universiteit van Nederland. William had daar kaartjes voor gewonnen en ik mocht mee. Helaas liep de avond wat ander dan gepland…
We zouden ruim op tijd de trein nemen, tien voor zes, en vervolgens in Amsterdam gaan eten. We wisten nog niet waar we wilden gaan eten, dus besloten de trein een half uur eerder te nemen. Helaas, de ns had er voor de verandering weer een keer geen zin in, de trein die we namen had vertraging. Vervolgens besloten we op 9292 te vertrouwen om richting de locatie te komen, maar ook dat ging wat trager dan verwacht.

Toen we eindelijk een restaurant hadden gevonden, een pizzeria, bleek de bediening ook niet al te snel te zijn. Het college begon om acht uur, maar toen onze pizza’s om half acht kwamen, bleek mijn pizza niet juist te zijn. Na een korte scheldpartij tussen de bediening en de kok kwam mijn pizza dan toch, helaas was het toen inmiddels al tien over half acht. Een pizza opeten in vijf minuten ging me toch wat ver, dus toen hebben we besloten om niet meer naar de avond te gaan. Over de pizza’s die we kregen, zullen we het maar niet meer hebben. Warm was anders en smaakloos is best een goede omschrijving.

Na al deze teleurstellingen vonden we het tijd om een drankje te gaan doen, dat maakte gelukkig erg veel goed. Die avond over geluk? Die kijken we binnenkort maar terug op de website van de universiteit van Nederland…

2015-11-05 19.57.51

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie