Vol plezier

Een bingokaart om jouw carnaval tot een succes te maken

Carnaval is voor mij een van de mooiste weekenden van het jaar. Ondanks dat ik mij de laatste jaren niet in een gek pak heb gehesen, luister ik wil altijd naar de carnavalhits. Als liefhebber van het Nederlandselied is de maand februari een topmaand, omdat er veel mooie nieuwe feesthits verschijnen. Vandaag heb ik speciaal voor jullie een heuse carnavalsbingokaart gemaakt. Benieuwd naar welke woorden op de bingolijst staan? Lees dan snel verder!

Bier

Een carnavalshit kan niet zonder het woord bier of pils.  Tijdens het carnaval gaat het tenslotte om veel bier drinken en gek doen. Zo vond ik het nummer “Daar mot een biertje in” van Johnny Gold. Ik gok dat het woordje bier in deze hit het meest voorkomt.

Polonaise

Een carnavalsnummer is pas echt een kraker als er een polonaise op gelopen kan worden. In een kleine zoektocht kwam ik al snel bij “Polonaise Hollandaise” van Arie Ribbens. Voor mij een gouwe ouwe, maar ik denk dat dit nummer in menig kroeg of soos word plat gedraaid dit weekend. Wat is jouw favoriete polonaise nummer?

 

Springen

Een zaal in beweging krijgen hoeft niet moeilijk te zijn. Het is een kwestie van de juiste woorden te gebruiken. Een van mijn favoriete artiesten, Snollebokkes, is hier een ster in. Zing het woord springen herhaaldelijk en het is een groot feest. Na het luisteren van onderstaand nummer sta jij ook te springen achter je computer. Pas je wel op dat je je laptop niet op de grond gooit?!

 

Carnavalsbingokaart

Ik heb jullie alvast op weg geholpen met het afstrepen voor onderstaande bingokaart. Komend weekend is het aan jullie om de rest van de vakjes af te kunnen strepen!

Veel plezier dit weekend!

Ga jij carnaval vieren?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie