Vol plezier

Onze bruiloft plannen #1 – Pinterest

De afgelopen tijd is het hier erg rustig geweest, maar dat betekent niet dat William en ik niet bezig zijn geweest met het plannen van onze bruiloft. Zoals jullie hier hebben kunnen lezen zijn we verloofd en we zijn druk bezig met het plannen en bedenken van onze grote dag. Pinterest is hierbij een grote inspiratiebron voor mij en vandaag deel ik een aantal toffe dingen die ik heb gevonden. 

Na de vorige post hebben William en ik al een groot aantal dingen geregeld voor onze grote dag. We zijn druk aan de slag gegaan met het zoeken van een locatie en hebben de dominee, de kerk en de gemeente geregeld. Na al die grote dingen was het natuurlijk tijd om te gaan kijken naar andere (hele) belangrijke details.

Daggasten onze datum vertellen

We begonnen met onze save-the-date-kaart. Hier hebben we foto’s voor laten maken en die moesten natuurlijk op een leuke manier op de kaart komen. We wilden het op een originele manier doen en hebben veel voorbeelden op Pinterest bekeken. Hier zijn een aantal van onze inspiratiebronnen. Ik zal ons eigen kaartje binnenkort delen.

Aankleding

Voor de aankleding van onze bruiloft gingen we op zoek naar een thema en William en ik waren het al snel eens over een thema en de bijbehorende aankleding. De exacte details gaan we volgend jaar delen, maar hier toon ik wat van mijn inspiratie.

 

De jurk

Daar laat ik natuurlijk niks van zien. Ook mijn inspiratie niet, want de jurk moet natuurlijk geheim blijven! William kan natuurlijk niet al zien wat voor soort jurk ik wil en wat mijn inspiratie is.

De volgende keer vertel ik meer over de eerste dingen die we al gepland hebben en waarom we de keuzes hebben gemaakt zoals we ze hebben gemaakt.

Zijn jullie al benieuwd naar de volgende update?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie