Vol avontuur

Dag 2 – toerist spelen 

Gisteravond zijn we vroeg gaan slapen. Maar dan bedoel ik ook echt vroeg. Het voordeel daarvan was dat we vandaag een lange dag toerist konden spelen.

We begonnen vanmorgen iets later dan gepland aan een super luxe ontbijt. Met super luxe bedoel ik zo luxe dat ik me er niet helemaal thuis voelde. Gelukkig was het wel super lekker.
image

Na het ontbijt liepen we naar de oude stad. Ondanks een kleine omweg waren we er vrij snel. We hebben daar een paar uur rondgelopen en ergens op een bankje, tussen de oude vrouwtjes, lekkere broodjes gegeten.

image

’s Middags zijn we naar een voetbalstadion gelopen. William wilde dat graag, dus dan ga ik natuurlijk mee. Ik snapte er eerlijk gezegd weinig van, maar het was wel een leuke wandeling.

image

Na deze wandeling wilde we wat gaan eten. We vonden een restaurant, maar het waaide weg hard, dus besloten we daar alleen een drankje te doen. Via de Tripadvisor app vonden we een ander restaurant waar we uiteindelijk heerlijk hebben gegeten.
image

Kortom, we hebben vandaag veel gezien van de stad en we hebben er van genoten. Morgen is het tijd om te kijken wat voor hipstertentjes Warschau allemaal heeft, want die hebben we nog niet echt gevonden.

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Marieke 19 augustus 2015 at 21:38

  Wauw wat een geweldige foto’s kregen we al over de app en staan ook nog op jullie blog 🙂 Mooie stad!! Leuk om te lezen dat jullie het naar het zin hebben!! Veel plezier nog met elkaar! Liefs, Mariek

 • Reply Te volbrengen - 9 november 2015 at 17:07

  […] reis laten plannen en maken. (bijv. via http://srprs.me/) Onze ervaringen kan je hier, hier, hier en hier […]

 • Reply Warschau, terugblik op een verrassende reis - 7 februari 2016 at 20:06

  […] totaal niet onveilig in de stad. Dit alles zorgde ervoor dat we echt konden genieten, zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen. Er is genoeg te zien in de stad. Ga zeker eens kijken in de oude stad, maar […]

 • Reply Een tweede tripje naar Warschau - 15 januari 2017 at 22:24

  […] jullie kunnen lezen dat wij met srprs.me naar Warschau gingen. Wat we toen meemaakten kan je hier, hier en hier lezen. Vorige week gingen we voor een weekend terug, omdat we een goede vriend gingen […]

 • Reactie