Vol avontuur

Dag 3 – dwalen, eten en een voetbalstadion

Vandaag gingen we de hipsterwinkels van Warschau bezoeken. Althans, dat was het plan. Het bleek namelijk wat moeilijker te gaan dan we van te voren hadden gedacht. Gelukkig zagen we nog een heleboel toffe dingen en hadden we wel een super leukde dag!

We vertrokken vandaag eerder dan gisteren, het zou een drukke dag worden. Als eerste gingen we naar het Lazienky park. Daar liepen we rond en genoten we van het mooie weer en de toffe gebouwen. We liepen ook langs de botanische tuin van de universiteit van Warschau en besloten naar binnen te gaan. Echt een toffe tuin om in rond te lopen. Wanneer we deze reis hadden gepland hadden we dat nooit gedaan, nu liepen we langs en besloten we te gaan kijken. Als student betaal je iets meer dan een euro entree, omgerekend, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

image

Na het park liepen we naar het stadion van Legia Warschau. William wilde hier graag kijken, dus deden we dat. We liepen een stukje rond om bet stadion en bezochten de fanshop. Ik maakte ook een foto van William, dit bezoekje wilde hij toch wel vastleggen.

image

Vervolgens besloten we te gaan lunchen. Via Tripadvisor vonden we een tof restaurantje waar we super veel en lekker konden lunchen voor nog geen 14 euro. Ideaal voor arme studenten. We zullen jullie later nog meer vertellen over alle dingen die we zagen, deden en aten. Nu krijgen jullie alvast een foto.

image

’s Middags wilden we grappige winkeltjes bezoeken, helaas vonden we er maar één en was de andere die ik online had gevonden niet te vinden. Dus toen gingen een drankje doen en lekker rondlopen. We hebben net pasta gegegten, want het Poolse resaurant dat we vonden serveerde dingen waar we geen trek in hadden en was ook niet heel goedkoop. Arme studenten, je kent het wel…
Net ging ik nog even Skypen met mijn zusje in Duitsland en straks gaan we denk ik nog even film kijken. Wij vermaken ons nog wel. Morgen komen we weer naar Nederland en dan krijgen jullie een uitgebreider verslag van alles!

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

  • Reply Warschau, terugblik op een verrassende reis - 1 september 2015 at 11:46

    […] onze vakantie in Warschau hadden we jullie beloofd om nog meer te vertellen over onze tijd in Warschau, onze tips en natuurlijk over onze ervaringen […]

  • Reply Te volbrengen - 4 januari 2016 at 18:42

    […] reis laten plannen en maken. (bijv. via http://srprs.me/) Onze ervaringen kan je hier, hier, hier en hier […]

  • Reactie