Vol plezier

Drie handige tips om voordeliger spullen online te kopen.

Zo vlak voor kerst is iedereen druk bezig met het kopen van kleding, cadeau’s en andere spullen en dat gebeurt steeds vaker online. Ook ik koop steeds vaker kleding of andere spullen via internet, vooral omdat het vaak goedkoper is dan in de winkel zelf. Vandaag geef ik jullie drie handige tips om nog voordeliger spullen online te kopen.

Bol.com
Je komt net vijf cent te kort voor gratis verzending, omdat je product net negentien euro en vijfennegentig cent kost. Ik denk dat iedereen deze frustratie weleens heeft ervaren tijdens het shoppenbij bol.com. Je gaat dan opzoek naar een goedkoop product dat je eigenlijk niet nodig hebt in huis om toch boven die twintig euro uit te komen. Het betalen van die verzendkosten is ten slotte zonde van je geld. Sinds twee twee geleden kan dit veel handiger, Jelle van Vliet, een marketing student uit België, heeft hier een super handige tool voor gemaakt. Deze tool genaamd ‘de rekeningopvuller‘ helpt je door op zoek te gaan naar een product om precies twintig euro krijgen. Super handig, want op die manier kan je precies dat ene ebook van vijf cent vinden waardoor je precies twintig euro moet afrekenen. En op die manier hoef je ook geen nutteloze spullen te kopen die vervolgens op zolder blijven liggen. 

Yippie
Sinds kort heb ik de app Yippie om mijn macbook staan, een handige app die voor jou op zoek gaat naar andere webwinkels waar het product dat je wil kopen ook te koop is. Op die manier kan je erg eenvoudig het goedkoopste product vinden. En wie wil dat nou niet?! Hieronder een korte video hoe Yippie precies werkt.

Korting en veilig
Wie houd er nou niet van korting? Zelf ben ik echt gek op korting. Maar hoe vind je die korting? Eigenlijk is dat best simpel, want via de websites kortingisleuk.nl en kortingscode.nl kan je snel zoeken of je desbetreffende product met korting is te verkrijgen. Vergeet ook niet als je een product zoekt er korting achter te zetten in Google dit kan ook wel is helpen. Pas hierbij wel op dat je niet gaat kopen bij een webwinkel waar je wordt opgelicht. Een webwinkel kan je heel snel checken via de shopscan. Zo voorkom je dat je niet word opgelicht.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan de tips. Hebben jullie nog tips voor ons?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie