Vol plezier

Eenvoudige manieren om kerst in huis te halen

Eigenlijk zou ik nu willen beginnen met “wat vliegt de tijd, het is al bijna kerst”, maar dat is nou niet echt een originele uitspraak. Toch voelt het wel zo. De afgelopen maanden zijn ontzettend snel gegaan en nu is het nog maar een paar weken tot we weer met zijn allen veel te veel zitten te eten onder de kerstboom. In mijn huisje is er nog weinig te merken van het feit dat de mooiste tijd van het jaar bijna is aangebroken en daarom leek het me tijd om op zoek te gaan naar kleine aanpassingen die ik kan doen om mijn huis helemaal klaar te maken voor kerst. Deze tips deel ik vandaag met jullie! 

1. Lampjes, lampjes, lampjes

Deze tip is ontzettend eenvoudig, maar een paar lampjes ophangen in je huis(je) maakt een enorm verschil. Je huis wordt direct sfeervoller en kerst lijkt dan opeens veel dichterbij. Hang dus snel die lampjes op, doe je gordijnen dicht en maak ook nog een lekkere beker warme chocolademelk. Succes gegarandeerd!

2. Kerstmuziekjes

Zoek een fijne playlist op en zet de muziek gezellig aan terwijl je bij je lampjes zit. Een fijn muziekje zorgt dat het meteen een beetje kerst is in je huis.

3. Kerstslingers, een kerstboom en andere leuke decoratie.

Mijn huisje is niet zo groot, dus ik heb niet veel ruimte voor een hele berg decoratie. Ik ga dus voor een simpele kerstslinger en een paar leuke losse kerstversieringen. Als je wel de ruimte hebt is het natuurlijk veel leuker om helemaal los te gaan. Doe zo gek als je wil. Kerst is dan niet alleen veel dichterbij, maar je huisje wordt er ook nog extra gezellig van!

4. Kaarsjes

Naast de lampjes hebben kaarsjes ook een groot effect. Ze zorgen voor extra sfeer en geven een fijn warm en winters gevoel. Wanneer je een geurkaars kan vinden met een geur die bij kerst past bereik je het maximale effect, maar daar moet je natuurlijk wel van houden.

Maak er nog een paar mooie weken van tot het kerst is!

Wat doe jij om kerst in huis te halen? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie