Leuke dingen

Nachtje Eindhoven, dagje Strijp S

William kreeg van mij een hotelovernachting voor zijn verjaardag. De stad en het weekend moesten alleen nog gekozen worden. Vorig weekend was het eindelijk zo ver. William en ik gingen een nachtje naar Eindhoven! 

Op zaterdag liepen we een rondje door de stad, dronken we chocolademelk en aten we een lekkere maaltijd bij Spijker. Het was helaas erg regenachtig, dus dat maakte onze wandeling door de stad wel iets minder aangenaam. Gelukkig was het erg gezellig en is Eindhoven een mooie stad.

Op zondag reden we naar Strijp S, een bedrijventerrein waar Philips heeft gezeten. Tegenwoordig zitten er allemaal andere bedrijfjes en winkeltjes in die gebouwen. Daarnaast is er elke derde zondag van de maand een markt in het voormalige klokgebouw, de feelgood market. De ideale plek om een zondagmiddag te besteden.

Uiteindelijk waren we ruim op tijd bij Strijp S, dus liepen we een rondje over het terrein waar nog veel meer leuke winkeltjes zijn en waar zelfs een Tiny House te vinden was! Hoé leuk!

DSCF2926

DSCF2928

William en ik waren erg benieuwd naar de markt en we werden niet teleurgesteld. Er waren veel kraampjes met eten, maar ook met vintage kleding, industriële meubels en nog veel meer leuke hebbedingetjes. We hebben er een rondje gelopen en genoten van alle leuke dingen die mensen bedenken. Als laatste aten we een opgerolde loempia en kocht ik spekkoek voor mijn ouders.

Nadat we de markt hadden bezocht, liepen we naar de Urban Shopper. Een pand waar allemaal winkels in verzameld zitten. Je kan er naar de kapper, een spijkerbroek kopen, meubels kijken en zelfs behang kopen. Kortom, genoeg leuks te zien. Uiteindelijk kocht ik een leuk bakje van Natuurmonumenten waar een veldboeket uit gaat komen, als het goed is.. Ik ben benieuwd!

Kortom, het was een leuk uitje naar Eindhoven. Wij vonden het erg leuk en vooral Strijp S viel bij ons erg goed in de smaak!

Kende jij Strijp S al? 

2016-02-21 13.23.36

Deze lagen er ook. Zijn ze niet super schattig?!

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

  • Reply Te volbrengen - 13 maart 2016 at 16:50

    […] Ga 5x iets leuks doen met het vriendje (2/5). Lunchen met mijn verjaardag en een weekendje Eindhoven […]

  • Reply Afgestudeerd wat nu? Tijd voor vrije tijd of hard werken 24 november 2016 at 07:15

    […] geniet nog even van de studenten ovkaart als je die nog heb. Maak er mooie reizen mee, weekendje Eindhoven of Nijmegen is zeker aan te raden. En voor de werkende onderons die s’avonds geen huiswerk […]

  • Reactie