Vol plezier

Onze favoriete boerenhits om het weekend mee te beginnen

Nog één dag werken én dan is het weer weekend. Vandaag hebben wij de beste boerenhits voor jullie uitgezocht om je weekend mee te beginnen. Zet de speaker van je laptop dus maar extra hard tijdens de bedrijfsborrel en geniet van deze mooie klassiekers! We verzekeren je, er is geen betere manier om je weekend mee te beginnen.

Over dit nummer kunnen we kort zijn. Wanneer je het niet kent moet je, je gewoon schamen. Hoe kan dat?! Dit is toch wel dé klassieker. Wie wil er nou geen man met een trekker? Daarnaast moeten we natuurlijk niet vergeten dat Glenn ook wel echt een topper is. Als je tijd hebt moet je zeker even verder zoeken naar zijn andere hits. Ik verzeker je dat die echt de moeite waard zijn.

Dat is toch gewoon mooi man?! Zet je speaker nog even nét wat harder en zing uit volle borst mee! Gegarandeerd een succes tijdens de borrel! Durf je niet zo goed? Gewoon doen, je collega’s kennen deze ook, dus die doen vast wel met je mee!

Tijd voor disco. De oma’s kunnen op de maat klappen, dus doe lekker met ze mee. Als zij het kunnen kan jij het zeker!

We wensen jullie een fijn weekend met veel mooie boerenhits! Laat je het even aan ons weten als je nog een mooie hit weet?

Met welke muziek begin jij je weekend? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

1 Reactie

  • Reply 5x waarom je naar boeren tentfeest moet zijn geweest! - 6 juni 2016 at 19:58

    […] Misschien weet je nog dat ik ongeveer 2 maanden schreef over onze favoriete boerenhits. Lekkere nummertjes voor achter je laptop maar op een tentfeest gaat het er harder en feestelijker […]

  • Reactie