Vol plezier

Feelgood filmpjes voor kerst, pak je zakdoekje er maar bij.

Het is alweer bijna kerstmis, twee gezellige dagen met familie. Dagen om samen te eten, kletsen of een gezellig spel te doen. Met kerst is iedereen weer één en wensen we elkaar van een kaart een gezellige kerst en (alvast) een een gelukkig nieuwjaar. Veel mensen geven rond kerstmis graag iets terug aan anderen. Zo worden er bijvoorbeeld kaartjes aan eenzame ouderen gestuurd of extra goeden doelen gesteund. Vandaag deel ik, William, drie feelgood filmpjes die je misschien wel een lach of een traan geven. 

1. Droomcadeau voor jezelf of voor je ouders
In onderstaande video krijgen kinderen twee vragen: wat wil je zelf voor kerstcadeau en wat zouden je ouders voor kerstcadeau willen hebben. De kinderen krijgen beide cadeau’s voor hun neus, maar krijgen er direct ook een dilemma bij te horen. De kinderen moeten kiezen tussen het cadeau voor zichzelf of dat van van hun ouders. Benieuwd wat de kinderen kozen? Bekijk dan snel onderstaande video.

2. Schoenmaatjes
Ik denk dat iedereen het goede doel ‘schoenmaatjes‘ wel kent. Het goede doel waarvoor je een schoenendoos moet vullen voor een jongen of een meisje uit arm land. Onlangs kwam ik dit fantastische filmpje tegen, kinderen die vol vreugde hun doos uitpakken. Wat voor ons iets heel klein is, kan voor hun een gejuich zijn. Na het bekijken van deze video weet ik zeker dat jij misschien ook sneller iets in een schoenendoos zal doen voor iemand anders.

3. John Lewis reclame 2015
John Lewis Kerstmis reclame is een tv-reclamecampagne uitgebracht door de Britse warenhuisketen John Lewis in de aanloop naar kerst.
John Lewis lanceerden hun eerste kerst advertentie in 2007 en het is sindsdien iets van een jaarlijkse traditie geworden. En ook dit jaar is het weer een super reclame geworden net zoals vorig jaar.

Zorgde deze filmpjes ook voor tranen in jouw ogen?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie