Vol smaak

Gratis download: Menukaart voor jouw kerstdiner.

Vandaag weer een blog over kerst, deze keer eentje waar je zelf mee aan de slag kan. We hebben namelijk een menukaart die je kan downloaden, zodat je met kerst je zorgvuldig samengestelde menu op een leuke en gezellige manier kan presenteren. Wie wil dat nou niet?! Je besteedt tijd aan het bereiden van je maaltijd, dus daar wil je ook een mooie menukaart bij. Ik ontwierp er eentje voor jullie die jullie helemaal gratis mogen gebruiken tijdens de kerstdagen. 

De menukaart is helemaal in de stijl van onze blog en daarom helemaal geschikt voor een gezellige kerstmaaltijd. We hebben speciaal voor jullie twee varianten, een gekleurde en een zwart-wit versie voor de mensen die geen kleurenprinter hebben. Ideaal, lijkt me zo. De menukaart is helemaal gratis, want wij vinden het natuurlijk leuk om deze gezelligheid met jullie te delen. We hopen dat jullie een gezellige en smakelijke maaltijd zullen hebben tijdens de kerst. Vergeet niet een foto met ons te delen als je de kerstkaart gaat gebruiken!

Het enige dat je nog zelf moet doen is de menukaart printen, uitknippen en je menu invullen. Wij hebben de rest al voor je gedaan. Simpeler kan niet.

menukaart

Download hier voor de gekleurde versie en hier voor de zwart-wit versie.

Wat ga jij eten tijdens deze kerst? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Linda 14 december 2015 at 10:50

  Heel leuk gedaan! Dan hoeven je gasten niet te onthouden wat ze voorgeschoteld krijgen, wel zo handig :-).

  • Reply William 14 december 2015 at 11:07

   Dankjewel! Inderdaad veel makkelijker, dan hoef je het niet elke keer weer helemaal uit te leggen. 😉

 • Reply Laura 14 december 2015 at 16:45

  Ah echt super leuk! Thanks

  • Reply William 14 december 2015 at 18:43

   Dankjewel! Graag gedaan 🙂

 • Reply Fijne kerst allemaal! - 25 december 2015 at 07:14

  […] afgelopen weken hebben we jullie helemaal platgegooid met allemaal leuke dingen voor kerst. We zijn alleen nog één ding vergeten, namelijk de reden waarom wij kerst vieren. Bij […]

 • Reactie