Sport

Hardlopen met een dummy #2 – muziek

Daar ben ik weer met een kleine hardloopupdate. Ik loop nog altijd twee of drie keer per week hard en dat gaat best goed. Ik had drie maanden geleden niet gedacht dat ik het voor elkaar zou krijgen om zes kilometer hard te lopen. Inmiddels zijn mijn trainingen met Evy waar je de vorige keer over kon lezen afgelopen. Tijd om op zoek te gaan naar nieuwe muziek, dus. Vandaag deel ik mijn ideale ontdekking voor tijdens het hardlopen. Kijk snel verder, dus!

Hardlopen zonder muziek is voor mij echt geen optie. Je hoort jezelf ademen, de dingen die willekeurige scholieren naar je roepen en je hebt geen ritme om op te lopen. Genoeg redenen dus om een muziekje op te willen zetten tijdens het lopen. Nu is het alleen zo dat mijn internetabonnement niet groot genoeg is om online muziek te luisteren en het geheugen van mijn telefoon/SD-kaartje niet groot genoeg voor een leuke playlist. Ik moest op zoek naar een andere mogelijkheid en die vond ik: podcasts luisteren. Op die manier kan ik namelijk muziek luisteren, maar ook naar een interview of een inspirerend verhaal van iemand.

Op dit moment luister ik via de app Podcast & Radio Addict, een app die alleen voor Android beschikbaar is, maar voor een iPhone is er vast ook wel een goede app te vinden. Deze app is gratis en je kan er ontzettend veel verschillende podcasts mee luisteren. Tijdens het hardlopen kan ik nu luisteren wat ik wil. Jazz, een goede preek of een interview. Tot nu toe heb ik vooral naar christelijke sprekers geluisterd en afgelopen maandag had ik een half uurtje jazz. Voor ik ga lopen kies ik gewoon waar ik zin in heb en dan download ik voldoende materiaal voor de afstand of tijd die ik wil gaan lopen. Het werkt echt ideaal, dus ik kan het jullie zeker aanraden.

Wat luister jij tijdens het hardlopen? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie