Vol avontuur

We hebben jullie hulp nodig

Vandaag geen normale blog zoals jullie van ons gewend zijn, maar een klein oproepje aan jullie. We zijn nu ongeveer een half jaar aan het bloggen en zien onze bezoekersaantallen (langzaam) groeien en daar zijn we natuurlijk weg blij mee. Afgelopen weekend waren Andrea en ik aan het nadenken over wat we willen met de blog en waar we over willen schrijven. We vinden het erg leuk om mensen te helpen, maar kunnen natuurlijk niet iedereen helpen, daarom zijn we op het volgende idee gekomen: een goed doel van de maand op onze blog.

Het plan

Het idee is erg eenvoudig. Elke maand zetten we een goed doel in het zonnetje door een blogpost en dat doel krijgt dan ook ruimte in de sidebar. Op die manier hopen we jullie te inspireren om een goed doel te vinden dat jullie graag willen steunen en hopen we ook dat jullie elkaar willen inspireren. Het steunen van goede doelen is tenslotte een manier om iets te doen om deze wereld een beetje mooier te maken, om iets te betekenen voor de mensen om je heen én dat doen wij natuurlijk graag! We kunnen natuurlijk niet elk doel zelf steunen met een gift, maar op deze manier kunnen we natuurlijk met zijn allen wel iets doen!
Onze vraag aan jullie is of jullie ons, door een reactie of via de mail, goede doelen willen sturen waar jullie enthousiast over zijn. Uit die inzendingen kiezen wij dan een goed doel. Wanneer we jouw doel kiezen, willen we je ook vragen om een paar vragen te beantwoorden om aan onze lezers uit te leggen waarom we dat doel voor die maand hebben gekozen. Wij vinden het in ieder geval een erg leuk idee en het lijkt ons erg leuk om op die manier nieuwe goede doelen te leren kennen. Wie helpt ons aan ons eerste goede doel van de maand?

Wat vind jij van ons plan om elke maand een goed doel te promoten? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie