Vol plezier

Hoe zag onze decembermaand eruit?

Begin deze maand schreef ik een blog over wat voor leuks je kan doen in december en blogde Andrea over wat ze nog wil doen in 2015. Genoeg uitjes en doelen voor de laatste maand van het jaar. Vandaag deel ik wat we gedaan hebben afgelopen maand en wat we de laatste twee dagen van dit jaar nog gaan doen. Deze decembermaand is voorbij gevlogen, dus er is genoeg om te delen.

Bezoek een tuincentrum
Gezellig een middag naar een tuincentrum gaan. Sommige van jullie slaan dit misschien liever over in hun kerstvakantie, maar ik word er wel vrolijk van. Inspiratie opdoen of gewoon lekker rondkijken, er altijd wel wat leuks te zien in een tuincentrum. Dit jaar ging ik samen met mijn moeder naar het tuincentrum om een kerstboom te kopen. Dat was nog geen gemakkelijke opgave. Elke kerstboom is net weer iets anders. Gelukkig gaat iedereen met de mooiste kerstboom naar huis, volgens de verkoper. 😉

Kerstcircus
Vorige week donderdag bezochten Andrea, mijn zusje en ik samen het wintercircus in Utrecht. Via de website www.eurosparen.nl hadden we kaartjes met korting gekocht. Andrea was de afgelopen vijftien jaar niet meer in circus geweest, dus werd het tijd om hier verandering in te brengen. Het was een mooie show vol acrobatiek, clowns, een sterke man, paarden en de zes mooiste dames uit Nederland (koeien).

2015-12-24 14.07.42

Eerste, tweede en derde kerstdag
Gezellig met de familie eten, spelletjes doen en luisteren naar een kerstverhaal in de kerk. Zo zag onze kerstdagen erin het kort uit. Dit jaar hadden we zelfs drie dagen kerst, want de zondag na kerst aten we nog een keer uitgebreid met het hele gezin.

Middagje naar de ikea
Afgelopen maandag gingen we naar Ikea om de laatste dingen te kopen voor Andrea haar huisje. We aten Zweedse balletjes, liepen door de showroom en bekeken een heleboel plantjes. Uiteindelijk gingen we een lamp, planken voor in Andrea haar kledingkast en een paar leuke plantjes rijker weer naar huis.

2015-12-28 12.01.36

Top2000 concert
Vanavond gaan we naar de top2000 concert in de Goudse Schouwburg. Vorig jaar was dit onze tweede date en precies een jaar later willen we dit samen nog is beleven. Dit concert is zeker een aanrader voor iedere muziekliefhebber. We zijn erg benieuwd welke nummers er dit jaar opgevoerd gaan worden!

Wat was jouw favoriete moment van de afgelopen decembermaand? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie