Vol plezier

Hoera! Het is mijn verjaardag

Lang zal ze leven, lang zal ze leven. Lang zal ze leven in de gloria, in de glooooooriiiiaaaaaaa! Toen ik klein was zongen mijn ouders dit op mijn verjaardag voor me aan mijn bed om me wakker te maken. Wakker was ik natuurlijk al wel een beetje, maar het was natuurlijk wel heel erg leuk! Nu ik op mijn eigen huisje heb, zijn mijn ouders er natuurlijk niet meer om voor me te zingen. Toch ga ik mijn verjaardag wel vieren vandaag! 

Vandaag ben ik drieëntwintig geworden, jeej! Tijd voor een klein feestje. De planning voor vandaag is best strak, want ik heb ook nog een aantal afspraken staan. Gelukkig heb ik ook tijd voor een heleboel leuke dingen.

De dag begin ik, natuurlijk, met een goed ontbijtje. Ik ga daarna richting Sanquin om plasma te doneren, dus een goed ontbijtje is belangrijk. Het is door een griepje en een goede verkoudheid al weer een hele tijd geleden dat ik plasma heb gedoneerd, dus ik ben benieuwd of het deze keer wel mag. Mocht je nog twijfelen of je plasma of bloed wil gaan doneren? Gewoon doen! Als je er meer over wil weten, kijk dan vooral een keer op de website van Sanquin.

Na mijn bezoekje aan de bloedbank ga ik terug naar huis en ga ik met William chillen. Ik heb taart besteld bij de Hema, dus die ga ik ook nog even ophalen. Een rondje hardlopen staat ook nog op de planning, maar ik weet niet of het me gaat lukken na het plasma doneren. De vorige keer voelde ik me de rest van de dag namelijk best slap, maar dat zien we na het doneren wel weer.

Voor de lunch ga ik met William op zoek naar een leuke plek in Gouda om te lunchen. Ik ben benieuwd wat we gaan vinden. Als we iets leuks vinden, zullen we die hotspot natuurlijk met jullie delen. Wanneer je leuke tips hebt voor ons, dan horen we die natuurlijk ook graag. Komend jaar wil ik natuurlijk meer leuke plekjes in Gouda vinden.

Vanmiddag ga ik samen met mijn moeder richting mijn ouders, omdat ik de auto wil lenen. Komend weekend is er namelijk Focusweekend van mijn studentenvereniging en dat wil ik natuurlijk niet missen. Samen met een aantal dispuutsgenoten ga ik richting de Betteld rijden. Onderweg gaan we waarschijnlijk nog stoppen bij een bekend wegrestaurant met fastfood. Ik zal mijn dispuut ook nog op taart trakteren, want mijn verjaardag kan ik natuurlijk niet verstoppen. De rest van het weekend ga ik genieten van de mooie mensen om me heen en van de diensten. Binnenkort ga ik mijn verjaardag ook nog voor vriendjes en vriendinnetjes vieren en voor familie, maar dag moet ik nog even plannen.

Mijn outfit voor vandaag hangt al helemaal klaar. Ik heb een mooi wollen rokje en een leuk shirt met uiltjes, want bij een verjaardag hoort mooie kleding. En slingers, misschien ga ik die straks ook nog wel even ophangen!

Hoe vier jij je verjaardag? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Te volbrengen - 1 maart 2016 at 12:01

    […] 5x iets leuks doen met het vriendje (2/5). Lunchen met mijn verjaardag en een weekendje […]

  • Reactie