Vol plezier

Bij de tijd blijven? Een horloge van Timeboo!

Jaren geleden kocht ik een horloge. Ik wilde de tijd kunnen zien zonder naar mijn telefoon te moeten kijken. Binnen een paar maanden viel het echter kapot en ik kocht geen nieuwe. Tot ik begon als docent. In sommige lokalen hing geen klok en daarom ging ik op zoek naar een nieuw horloge. Vandaag laat ik jullie mijn aankoop zien! Lees snel verder om te weten waarom ik voor dit model koos. 

In de Trouw had ik eerder dit artikel gelezen. Ik had de horloges van Timeboo toen voor het eerst gezien en ik had de website opgeslagen, omdat ik overwoog een horloge te kopen en dat zo duurzaam mogelijk wilde doen. Ik koos dit horloge naar aanleiding van dat artikel, omdat bamboe snel groeit. Op die manier hoeven er geen bomen gekapt te worden voor mijn aankoop. Daarnaast is het bandje ook nog eens van leer dat milieuvriendelijk gelooid is. Een mooi product, dus. Toen ik een horloge ging kopen besloot ik dus nogmaals op de website van Timeboo te gaan kijken…

Een keuze maken

Timeboo heeft een groot aantal mooie horloges. Een deel heeft leren bandjes en een ander deel bandjes van kurk. Beide opties zijn erg mooi. Ik heb enorm getwijfeld tussen de verschillende opties. Ik vond kurk erg mooi, maar ben uiteindelijk toch voor leer gegaan. Leer leek me gewoon net iets steviger dan kurk, maar dat is mijn gevoel.
Maar goed, ik wilde een leren bandje, omdat het steviger leek. In eerste instantie wilde ik een model kopen met een langer bandje dat meerdere keren om je pols past, maar ik wilde tegelijkertijd ook een neutrale kleur die makkelijk te combineren was. Alle eisen vond ik in het bruine leren bandje met de rode stiksels. De stiksels geven een mooie kleur aan het bandje dat een ontzettend mooie bruine kleur heeft.

Ik draag het horloge inmiddels drie maanden en ben er nog altijd ontzettend blij mee! Het is subtiel en eenvoudig te combineren. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het horloge net iets te groot is ondanks dat ik het kindermodel heb, maar ik vrees dat dat vooral door mijn polsen komt…

Mijn horloge (in een kindermaat) vind je hier en kost €46.95. Het horloge is in drie maten te koop, dus ook te dragen als je dikkere polsen hebt.

Wat vind jij van mijn horloge?

 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie