Leuke dingen

Leuke websites die je zeker moet bezoeken.

De dagen worden korter en met de regen van de afgelopen dagen trek je vast weer vaker naar binnen. Daarom verzamelde ik de afgelopen maanden een aantal websites om met jullie te delen. Sommige zijn vooral in de zomer erg handig, maar dat maakt ze ook voor nu niet minder leuk. 

Rokjesdag? 

Stiekem verlang ik nu al naar het moment dat ik weer met blote benen naar buiten kan. Dat kan natuurlijk het hele jaar door, maar voor mij is het nu toch echt te koud om zonder panty of maillot naar buiten te gaan. Wil je zeker weten of het niet te koud is voor je rokje. Kijk dan snel op de volgende twee websites. Komend voorjaar zullen ze zeker goed van pas gaan komen.

 1. Kan ik een korte broek aan
 2. Is het al rokjesdag?

Amerikaanse verkiezingen

De verkiezingen in Amerika zijn morgen en online zijn er genoeg leuke websites te vinden. Vooral websites die Trump een beetje (heel erg) belachelijk maken. Ik heb een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet. Kijk en geniet!

 1. Loser!
 2. Blow the TRUMPet
 3. Laat Hillary lachen.

Tosti’s

Wie is er geen fan van de tosti? Een goede tosti kan altijd. Deze website vertelt je of je een tosti bent of niet, want zeg nou zelf: wie wil dat niet weten?! Ik ben helaas geen tosti, maar misschien ontdek jij wel wat voor fantastische tosti je bent. De website vind je hier.

Welke leuke websites ken jij nog?

 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Tosti 1 januari 2017 at 11:30

  Het was een hevige zoektocht, maar we hebben iemand gevonden! Luc uit Grave is geen fan van Tosti’s. Helaas wou hij wel weten of hij een Tosti was. Onze zoektocht gaat dus nog verder. Ondertussen kunnen jullie nog eens goed kijken of jullie echt geen Tosti zijn (*hint*).

  • Reply Andrea 1 januari 2017 at 18:32

   Oeh! Dit zijn wel mooie tosti’s! 🙂

  Reactie