Vol plezier

Als je deze dingen meemaakt weet je zeker dat je op je zusje lijkt

Ik heb altijd het idee dat mijn zusje niet zo heel erg op elkaar lijken, maar ik kom steeds vaker tot de ontdekking dat dit voor de buitenwereld toch wel een heel klein beetje heel erg anders over denkt. We worden regelmatig door elkaar gehaald en dat laat maar weer zien dat we misschien toch wel wat meer gelijkenis vertonen dan we denken. 

De collega’s van mijn moeder kunnen ons niet uit elkaar houden

Mijn zusje en ik komen allebei weleens bij mijn moeder op kantoor. Mijn zusje omdat het op de route ligt voor haar wanneer ze uit school komt en dan mee kan rijden en ik omdat ik er praktisch naast woon en dan mee kan rijden naar huis of iets op kan halen dat ik thuis was vergeten. De collega’s van mijn moeder hebben alleen een klein beetje moeite met ons uit elkaar houden. De collega’s waarmee mijn moeder op de kamer zit en de mensen met wie ik heb samengewerkt zien het wel, maar de rest… Die heeft geen idee.

Vreemde jongens op trekkers die naar je zwaaien

Ik ken weinig mensen die trekker rijden. Toch zwaaien er regelmatig jongens op trekkers naar me wanneer ik in de auto zit. Meestal kan mijn zusje me wel vertellen wie het zijn, omdat zij ze kent. En ik maar denken dat ik populair ben…

Mensen die denken die me vragen naar de boerderij

Een paar weken geleden ging ik mijn ouders een dagje helpen door in de kaaswinkel te staan. Eén van de klanten van die dag was een oude buurman en die vroeg me hoe het met de boerderij ging. Tjah, ehh. Goed hoor… Ik had werkelijk geen idee wat ik er verder nog over moest zeggen. Toen de buurman vervolgens een praatje met mijn vader ging praten bleek al waarom hij dit vroeg. Hij dacht dat het mijn zusje was die in de winkel stond!

Word jij weleens verward met je broer of zus? 

Inderdaad, je ziet het goed. Ik sta zelf twee keer op de foto, omdat ik zusje was vergeten te vragen of ze op de blog wil en ik dat niet zonder toestemming doe!

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie