Vol plezier

Een lijstje voor de komende zomer

Afgelopen zondag was het heerlijk weer en wij vonden het daarom tijd om een bucket list te maken voor de komende zomer. Een echt “zomerlijstje”. Het is een lijstje geworden met een heleboel leuke dingen die wij komende zomer willen gaan doen. Op die manier kunnen we nu al een beetje dromen van de zomer en nu al plannen maken is natuurlijk wel heel erg leuk! 

William maakte speciaal voor jullie een mooi lijstje dat geprint kan worden. Op die manier kan je het aan de koelkast, badkamerdeur, kledingkast of boven je bed kan hangen en de dingen die je al hebt gedaan afstrepen. Wij hebben al heel erg veel zin om al deze dingen te gaan doen en we hopen dat jullie met ons mee willen doen van het uitvoeren van dit leuke lijstje. Je kan dingen natuurlijk aanpassen of net wat anders doen, want het is natuurlijk jullie zomer en die moet je op je eigen manier invullen. Het lijstje is natuurlijk wél gevuld met dingen die wij erg leuk vinden en misschien vinden jullie die wel helemaal niet leuk.

zomer to do

Ben je enthousiast geworden over het lijstje en wil je deze ook wel kunnen bekijken wanneer je aan het koken bent? Download de afbeelding dan hier als pdf.

Wat wil jij allemaal gaan doen komende zomer? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie