Vol plezier

Onze minivakantie in Nijmegen #2

Vandaag is het tijd voor het tweede deel van onze minivakantie. Er zijn namelijk nog genoeg andere leuke dingen die we met jullie willen delen. Vandaag hebben we een aantal leuke winkels voor jullie op een rijtje gezet. Er waren namelijk genoeg leuke winkels te vinden in Nijmegen! 

Sid en liv

Dit kleine winkeltje is eigenlijk vooral een lunchroom. Deze hotspot hoort dus misschien ook niet helemaal thuis in dit rijtje. Ik heb ‘m toch opgenomen, omdat we er een heerlijke lunch hebben genoten. We liepen er op vrijdag langs en besloten in de binnentuin gaan zitten. Helaas had het net geregend, waardoor we binnen besloten te gaan zitten.

Mocht je ooit in Nijmegen zijn ga dan zeker even kijken in dit leuke winkeltje, want aan het begin van de lunchroom hebben ze echt veel leuke hebbedingetjes staan.

2016-08-07 10.56.33

Fabrics & more

Deze winkel vond William toen hij donderdagavond op zoek ging naar leuke winkels met vintage items. Hij vond deze winkel waar ze vintage per kilo verkopen. We waren allebei direct enthousiast. William hoopte een vintage trainingsjack te scoren, maar de mouwen van de jacks die in de winkel hingen waren helaas allemaal te kort. Ik vond uiteindelijk wel een heel leuk jurkje.

Deze winkel is echt een aanrader als je van vintage houdt. De winkel is mooi opgezet en er hangen veel mooie items. Ga er dus zeker kijken als je in Nijmegen bent!

2016-08-07 10.56.50 2016-08-07 10.56.47 2016-08-07 10.56.46

Ieder z’n vak

In deze winkel kan iedereen een eigen kast huren om spulletjes te verkopen, waardoor er een mix tussen vintage, nieuw en zelfgemaakt ontstaat. Zo waren er tassen, sieraden, schoenen, meubelstukken en ook etenswaren. Wanneer je specifiek naar iets op zoek bent is het misschien niet de eerste plek om te gaan zoeken, maar het is een ontzettend leuke winkel om vintage items en unieke, zelfgemaakte cadeau’s te vinden. Het is dus zeker een aanrader!

2016-08-07 10.56.42-1

Verder…

Nijmegen is een ontzettend leuke en gezellige stad. De sfeer was er erg goed en het was leuk om er gewoon rond te lopen. Zo kan je heerlijk door het Valkhofpark lopen. Wij raden het jullie zeker aan om ook eens naar Nijmegen te gaan! Zelfs voor de groene fans onder ons is er genoeg te vinden. Vintage, maar ook nieuw. Zo is er een ontzettend tof groen warenhuis, Van Nature, waar heel veel mooie, duurzame merken te koop zijn. Nog een aanrader!

Zou jij naar Nijmegen gaan?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie