Leuke dingen

Ik moet iets bekennen: ik ben gek op gekleurde sokken

Witte sportsokken kunnen echt niet, gekleurde sokken zijn voor kleine kinderen en hoge sokken mogen echt niet, omdat je die zo goed ziet boven je schoenen. Iedereen heeft een mening over sokken, maar ik vind dat we daardoor het allerbelangrijkste vergeten. Ze moeten namelijk ook gewoon leuk zijn. Ik heb namelijk het liefst een felgekleurd paar aan mijn voeten.

Als het even kan draag ik graag gekleurde sokken. Onder mijn lange broek, verstopt onder een legging of even snel onder mijn jurkje of rokje wanneer ik thuis op de bank zit. Gekleurde sokken zorgen voor een beetje vrolijkheid in je dag. Je hoeft er zelf helemaal geen moeite voor te doen, gewoon ’s ochtends een leuk paar kiezen en dan snel aantrekken. Wanneer je dan op je werk of op school zit heb je altijd een beetje vrolijkheid bij je.

Mijn vrolijke collectie komt op dit moment hoofdzakelijk bij de Hema vandaan, maar toen ik voor dit artikel op zoek ging naar leuke voorbeelden vond ik het merk Many Mornings. Ik denk dat de foto’s in dit geval duidelijk kunnen laten zien waarom ik direct overtuigd was van dit merk.

sokkencollage

Share a pair

Naast de leuke kleurtjes en patroontjes  is er nog iets anders waar ik heel erg blij van word: het share a pair concept. Wanneer iemand een paar koopt, geeft Many Mornings er ook één aan iemand die dat nodig heeft. Hoewel het niet veel lijkt te zijn, denk ik wel dat het voor iemand veel kan betekenen. Daarnaast vind ik het gewoon belangrijk dat bedrijven hun best doen om net alleen winst te maken. Dit zeggen ze zelf over dit programma:

SHARING THE LOVE

Helping those in need means a lot to us – that’s why we started the SHARE A PAIR initiative. Whenever you buy a pair of MANY MORNINGS socks, we will donate a pair to a children’s home, homeless organisation, or wherever we find those in sore need of warm feet.
Bron

Nu snel naar de winkel om een leuk paar aan te schaffen!

Welk paar vind jij het leukst? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie