geitenwollenshirt
Vol plezier

Onze nieuwe geitenwollen truien

William en ik kochten allebei een nieuwe, geitenwollen, trui. Ik kocht de mijne al een twee maanden geleden, omdat ik deze vorig jaar al ontzettend tof vond. William kocht zijn trui nadat hij hem laatst bij iemand anders zag. Vandaag laten we onze truien zien, want ze zijn tof! 

Onze truien hebben we gekocht bij Geitenwollenshirts in Amsterdam. Het merk Geitenwollenshirts zegt over zichzelf dat ze vinden dat:

Het geitenwollensokken imago wel een opfrisser kan gebruiken, maar de boodschap erachter zeker niet! Waarom zou het milieu moeten lijden voor onze shirts? En waarom zouden er werkers in andere landen lage lonen moeten krijgen? Mooi niet dus! Wij verkopen alleen eco vriendelijke kleren die dus op een eerlijke manier voor mens en milieu zijn gemaakt. Niets meer en niets minder.*

GeitenwollenshirtsGeitenwollenshirts dus, maar geen geitenwollen imago. Deze belofte maken ze ook helemaal waar, zoals je in de webshop (en op de bovenstaande foto) kan zien. Ze verkopen basics, waarvan ik er inmiddels twee heb, en ook leuke truien met een afbeelding. William en ik hebben allebei zo’n toffe trui, jaj! De truien zitten heerlijk en zijn voor de huidige temperaturen echt fantastisch. Ze houden je lekker warm, maar zijn zeker niet te dik. Ook voor de winter heel fijn, want ik heb het altijd warm met dank aan de gemiddelde verwarming.

Het leuke aan de truien en shirts is dat ze ook nog eens helemaal eerlijk zijn. Zo geven ze op de website aan dat er geen sprake is van kinderarbeid of gedwongen arbeid, dat de arbeidsomstandigheden goed zijn en dat ze een goed loon uitbetalen. Er zijn nog veel meer punten te noemen, maar die moet je maar op de website bekijken. Naast de eerlijke werkomstandigheden, maken ze ook gebruik van biologisch katoen en Tencel**. Dat maakt ze natuurlijk nog een beetje leuker!

Wij zijn zeker fan van onze truien en dragen ze met veel plezier. Kijk dus allemaal snel op de website van deze fantastische winkel! Die kan je hier nog een keer vinden. Met onze truien gingen we naar de kinderboerderij voor een fotoreportage, kijk snel mee!

geitenwollenshirts

Geitenwollen trui Geitenwollen trui

geitenwollenshirt

Brutus de oude bok had meteen vrienden op de kinderboederij

Ook zij verdienen nog een plekje! Zijn het geen schatjes?

Wat vinden jullie van onze truien?

*Bron
*
* Tencel® is een kunstvezel die is gemaakt van duurzame houtpulp.

Wij hebben deze truien zelf gekocht en vinden het zelf leuk om hierover te schrijven. Er is hier dus geen sprake van sponsoring.

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Waarom wij samen gingen bloggen - 30 oktober 2015 at 07:23

    […] Wanneer je samen blogt heb je namelijk veel meer inspiratie en kan je ook over veel meer dingen schrijven. Zo vind William voetbal erg leuk en schrijft hij hier nu ook af en toe over en kan hij zijn creativiteit kwijt in de downloads die we maken. Vooral het mannelijke deel van onze blog, dus. Ik schrijf graag over mijn doelen (oké, dat heb ik tot nu toe niet heel veel gedaan) en over de manier waarop ik met duurzaam leven bezig ben. Als laatste kunnen we natuurlijk schrijven over de interesses die we leven. Onze vakantie, weekendjes weg, lekker eten en laatst ook over onze mooie truien! […]

  • Reactie