Vol plezier

10x Wat ik nog wil doen in 2015

Het is december, dat betekent dat 2015 bijna is afgelopen én dat betekent dat mensen weer lijstjes gaan maken. Lijstjes met goede voornemens, mooie dingen uit het afgelopen jaar en ook lijstjes met dingen die je nog wil doen voor het einde van het jaar. Vandaag deel ik ook zo’n lijstje met dingen die ik dit jaar nog wil doen. Ik hoop dat je het leuk vindt!

 1. Schaatsen
  Het is echt al lang geleden dat we hebben kunnen schaatsen, dus ik zeg dat het tijd is om naar een ijsbaan te gaan. Ik vind schaatsen namelijk echt fantastisch!
 2. (Opnieuw) beginnen met hardlopen
  Mijn conditie is echt slecht op dit moment. Eerder fietste ik altijd vrij veel, maar de laatste tijd is het bijna niet meer nodig om ver te fietsen, doordat ik met de trein naar college ga en vlakbij mijn werk woon. Het wordt nu toch echt tijd om maar weer opnieuw te beginnen met hardlopen. De schoenen heb ik al, nu alleen nog beginnen…
 3. Mijn kokerrok nu eindelijk vermaken
  Bij de Hemarkt van de Hema heb ik een kokerrok gekocht, maar hij valt net niet helemaal mooi. Wanneer ik de rok draag als een kokerrok, is hij nu eigenlijk te wijd. Het is een kleine moeite om de rok passend te maken, maar mijn naaimachine staat nog bij mijn ouders waardoor ik het steeds vergeet.
 4. De eerste studiepunten van mijn master behalen
  Komende woensdag moet ik de pre-definitieve versie van mijn eerste nota van mijn master inleveren. Ik hoop zo dat ik dit vak nog ga halen dit jaar. Ik krijg de punten dan trouwens wel pas in het nieuwe jaar, maar ooow wat hoop ik dat ik dit ga halen!
 5. Kerstkaarten versturen
  Ja, dat moet wel dit jaar gebeuren, anders ben ik wat te laat… Ze liggen al klaar, nu nog even postzegels versturen en dan kan ik ze versturen!
 6. Mijn huisje afmaken
  Ik hoor je al denken: “maar je huisje is toch al af?”. Nee, helaas, nog niet helemaal. Er moeten nog een paar kleine dingen gebeuren. Mijn kledingkast mist nog een paar planken, ik wil nog een lamp in mijn kamer en nog een schilderij aan de muur. Het lijkt me leuk om dat nog voor het nieuwe jaar te regelen.
 7. De fotochallenge van Your Daily Intake van december afmaken.
  Dit is al de derde (of vierde?) poging om een maand lang elke dag een foto te maken. Ik hoop dat het met deze keer wel gaat lukken. Dat zou een leuke manier zijn om 2015 te eindigen.

  Komende maand doet Andrea mee meet de #instadvent van @yourdailyintakecom

  Komende maand doet Andrea mee meet de #instadvent van @yourdailyintakecom

   

 8. Een taart bakken
  Dat is echt iets wat ik al héél lang niet heb gedaan, dus daar heb ik echt wel weer zin in. Misschien kan ik er wel ééntje bakken voor de verjaardag van mijn moeder?
 9. Mijn vensterbank gezellig maken
  Op dit moment gebruik ik mijn vensterbank vooral als bijzettafel, maar dat ziet er echt ongezellig uit. Dus als we naar de Ikea gaan, wil ik een paar plantjes kopen om mijn vensterbank wat mooier te maken. Dan ziet mijn huisje er meteen wat gezelliger uit. Nu nog op zoek naar plantjes die héél goed tegen de zon kunnen.
 10. Warme chocolademelk met slagroom drinken.
  Volgens mij heeft dit geen uitleg nodig… Jammie!

Wat wil jij nog doen voor het einde van 2015?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Hoe zag onze decembermaand eruit? - 30 december 2015 at 09:24

  […] deze maand schreef ik een blog over wat voor leuks je kan doen in december en blogde Andrea over wat ze nog wil doen in 2015. Genoeg uitjes en doelen voor de laatste maand van het jaar. Vandaag deel ik wat we gedaan hebben […]

 • Reply 5x wat ik denk als ik een deadline heb gehaald - 18 januari 2016 at 10:20

  […] meestal iets moeilijker… ** Dat sporten is wel een ding hoor, dat is eigenlijk nog een beetje nieuw voor […]

 • Reactie