Vol plezier

Onze nieuwe layout

Zoals jullie kunnen zien hebben we een nieuwe layout. William wilde dit al een tijdje, maar ik vond het niet zo nodig. Ik had het idee dat het later ook wel zou kunnen, eerst maar eens meer lezers krijgen en een beetje ontdekken wat we precies allemaal met de blog willen gaan doen. En geld, altijd geld, ik vond het gewoon ook wel een beetje duur Nadat ik een blog had gelezen over de positieve invloed van een mooie lay-out was ik overtuigd, daarom kunnen jullie deze blog vandaag lezen op onze vernieuwde blog. 

Liefde voor pinguïns

Liefde voor pinguïns

Wat is er anders?

Als eerste natuurlijk de pinguïns in de zijbalk. Zijn ze niet fantastisch? We hebben ook een nieuwe layout, dit keer geen gratis variant, we hebben namelijk een template gekocht gekregen.  We zijn er echt blij mee, vooral omdat we nu veel meer naar onze eigen smaak kunnen aanpassen. Onder deze post zie je nu mijn naam staan, er staan foto’s bij de gerelateerde berichten en de berichten zijn nu breed op de startpagina te zien, ze staan niet meer naast elkaar, maar alleen nog maar onder elkaar. Daarnaast kunnen we nu zelf bepalen waar we de “verder lezen” knop toevoegen. Op die manier kunnen we veel makkelijker zelf bepalen wat jullie al op de startpagina kunnen lezen en wat er nog niet te zien is. Ook het delen van onze berichten is veel makkelijker, dat is natuurlijk ook fijn. Willen jullie soms wat van ons delen? Dan zijn jullie lief! We hopen op deze manier ook wat meer bekendheid te krijgen. We vinden het namelijk leuk als mensen onze berichten lezen.
Dit zijn nog maar een paar van de veranderingen, maar de belangrijkste is toch wel het uiterlijk van de blog. Wij vinden de pagina strakker en overzichtelijker, iets wat we allebei erg fijn vinden. Een layout is toch belangrijker dan je in eerste instantie denkt. Als je de verdere aanpassingen ziet, moet je trouwens gewoon maar even rondkijken op de blog. We hebben nog niet alles helemaal aangepast zoals we het exact willen hebben, maar we zijn voor nu al erg tevreden.
De komende tijd gaan we verder met drie keer per week bloggen. Op die manier hopen we de beste berichten te kunnen posten, omdat we maar drie keer per week iets online zetten.


Layout

Wat vinden jullie van onze nieuwe layout? Zijn er nog dingen die jullie graag anders zouden zien? Laat het hieronder weten, reacties zijn fijn! 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie