Leuke dingen

De perfecte zomeravond date #Scheveningen

Vandaag ga ik jullie vertellen hoe je je date op een zomeravondje tot een succes kan maken. Nee grapje, deze eerste zin moet je niet te serieus nemen. Ik ben namelijk niet zo’n date-expert. Vorige week zaterdagavond waren Andrea en ik in Scheveningen bij het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen en vandaag ga ik jullie vertellen waarom jij vanavond of morgenavond daar naar toe moet gaan.

Scheveningen

Misschien is Scheveningen niet voor iedereen om de hoek, maar wel makkelijk te reizen met de trein of auto vanuit het Groene Hart. Met een klein uurtje zit je in Scheveningen. Zelf gingen wij vorige week met de trein en de tram, wat zeker een aanrader is, want de trams rijden om de vijf minuten en na ongeveer honderd meter lopen sta je op het strand. De vuurwerkshow kan je vanaf het strand of vanaf de boulevard goed zien. Wij kozen ervoor om vanaf het strand te kijken. Mijn tip: een tip maak een kuil, net zoals Duitsers altijd doen, en ga erin zitten voor de optimale manier van vuurwerk kijken. Dit gaan wij de volgende keer zeker ook doen!

Vuurwerk
Zelf ben ik wel een vuurwerkliefhebber, maar ik kan mij voorstellen dat niet alle vrouwen houden van vuurwerk. Zeg dan gewoon tegen je vriendin dat je een avond wil strandwandelen. De vuurwerkshow is namelijk zeker de moeite waard om een keer te bekijken, het is namelijk niet te vergelijken met oud en nieuw. Andrea en ik mochten genieten van de shows van China en Zuid-Korea.

Gratis
Het vuurwerkfestival is gratis te bezoeken dus ideaal om te bezoeken na een dure vakantie. Natuurlijk gingen wij als echte Hollanders met onze eigen biertjes en wat te knabbelen naar het strand.

Kortom: wil je een leuke goedkope date op het strand ga dan van het weekend naar Scheveningen.

Ben jij al weleens bij het Vuurwerkfestival Scheveningen geweest?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie