Vol avontuur

Roadtrip Ierland #5 – een extra bericht

Na het vorige bericht dachten jullie natuurlijk dat wij alles over Ierland hadden verteld, maar dat was niet helemaal waar. We hebben een kort moment, een groot nieuwtje, nog niet met jullie gedeeld. Voor ik jullie ga vertellen wat er is gebeurd neem ik jullie mee terug naar het kasteel… Benieuwd naar de gebeurtenissen daar? Lees snel verder! 

Een grote verrassing

Toen we bij het kasteel aangekomen waren, was ik ontzettend overweldigd door alle spullen, geuren en de aanwezigheid van de onbekende oude oom. Nadat ik een half uur rustig op de bank had gezeten en toen gingen we gezellig buiten een drankje doen. We bekeken de paardjes, dronken een drankje en toen….

GING WILLIAM OPEENS OP ZIJN KNIEËN!!!

Je raadt het goed. William deed een aanzoek én natuurlijk zei ik ja!! Ik vond het echt super gaaf dat William mij daar ten huwelijk vroeg. We hadden het al wel over trouwen gehad, maar ik had het aanzoek echt nog niet aan zien komen. Het leek me niet logisch dat hij dit in Ierland ging doen met vrienden erbij en ik had echt niks gemerkt van zijn voorbereidingen.

William had namelijk geregeld dat de vriendin met wie we waren de ring had ontvangen, zodat ik die niet zou vinden in zijn koffer. Zij wist al maanden dat hij dit van plan was. Dit maakte het extra leuk. Ze had regelmatig gevraagd naar mijn ideeën over wanneer William een aanzoek zou doen en had nooit iets laten merken. Dit maakte het voor mij extra leuk en zo’n geheim is natuurlijk niet erg. Ik vond het in ieder geval ook zo een fijne en leuke verrassing! Het aanzoek was ontzettend mooi, omdat het bij een mooi kasteel was, aan het water met een mooie zon op de achtergrond! Helemaal top!

Komende tijd gaan jullie dus regelmatig updates krijgen over onze voorbereidingen. We vinden het namelijk super leuk om dit met jullie te delen! Kortom, dit was niet het laatste wat jullie van ons gaan horen over onze bruiloft!

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Onze bruiloft plannen #1 - Pinterest - 22 augustus 2017 at 20:36

    […] niet dat William en ik niet bezig zijn geweest met het plannen van onze bruiloft. Zoals jullie hier hebben kunnen lezen zijn we verloofd en we zijn druk bezig met het plannen en bedenken van onze […]

  • Reactie