Over ons

Wij zijn William en Andrea en zijn beide gek op het lezen van blogs en het kijken naar vlogs, daarom leek het ons een leuke uitdaging om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. Met onze blog willen we onze lezers inspireren om uit je eigen comfortzone te stappen en op zoek te gaan naar een mooi avontuur vol gezelligheid. Wij geloven dat God ons dit prachtige leven heeft gegeven en willen vanuit dat idee onze avonturen met jullie delen. Geen moeilijke theologie, maar gewoon gezellige avonturen én meer!

Andrea
Ik begon lang geleden met bloggen en ben er nooit meer mee gestopt. Na een blog met songteksten en persoonlijke ervaringen begon ik een paar jaar geleden een blog met veel meer dingen. Nu werd het tijd voor deze blog, samen met William, op mijn oude blog bekend als Het Vriendje.
Mijn leven is één groot avontuur. Als boerenmeisje woon ik nu in een grote stad. Ik heb drie jaar in Rotterdam gewoond en ben nu wat meer richting het platteland vertrokken. Gouda is nog een stad, maar het platteland is om de hoek. Naast mijn studie Nederlands geniet ik van het studentenleven, een lekker hapje eten en een mooi boek. Ik kijk ook af en toe een filmpje en op zondag wil ik ook nog weleens een rondje lopen met het vriendje. Genoeg om met jullie te delen, dus!

William
Het creatieve brein achter deze blog. Mijn leven is één creatief avontuur. Sinds drie jaar ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijfje ‘Het verborgen design‘. In het dagelijks leven ben ik student Communicatie en Multimedia Design, waarvan ik inmiddels in mijn laatste jaar zit. Naast het werken en studeren geniet ik volop van een potje voetbal, avondjes op stap met vrienden en vriendinlief. Van mij kan je verhalen verwachten over mijn passie groundhoppen, reviews van gezellige activiteiten en creatieve bezigheden. Ik hoop jullie te inspireren om te genieten van dit mooie leven.

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie