Uncategorized

Srprs.me dag 1

We zijn inmiddels al bijna 12 uur op onze bestemming, een bestemming die gekozen is door srprs.me. EN WAT IS DIT TOF. Ik (Andrea) ben nu al gesloopt van deze dag, vroeg opstaan is niet mijn dimg, maar we genieten volop.

image

We zitten dus in Warschau. Echt heel tof, vooral omdat ik deze bestemming zelf nooit gekozen zou hebben. Het hotel is echt super luxe en we vlogen echt op een fijne tijd. Vandaag hebben we nog niet veel bekeken, maar lekker rustig aan gedaan. Morgen wordt het tijd om de stad echt te verkennen.

imageHebben jullie nog leuke tips?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Een tweede tripje naar Warschau - 15 januari 2017 at 22:15

    […] hebben jullie kunnen lezen dat wij met srprs.me naar Warschau gingen. Wat we toen meemaakten kan je hier, hier en hier lezen. Vorige week gingen we voor een weekend terug, omdat we een goede vriend gingen […]

  • Reactie