Vol plezier

Een teken van leven en wat over onze plannen

Zoals jullie wel hebben gemerkt is het momenteel erg stil hier en dat is niet zonder reden. Vandaag leg ik even uit waar we allemaal mee bezig zijn en wat onze plannen voor de blog zijn, want die zijn er genoeg! Klik dus snel verder om te zien wat we allemaal gaan doen. 

Wat we allemaal aan het doen zijn

Ik, Andrea, ben druk bezig met mijn nieuwe baan als docent Nederlands en mijn opleiding. Het werk is ontzettend leuk, maar kost ook erg veel energie. Wanneer ik ’s avonds klaar ben met werken en mijn opleiding heb ik geen energie meer voor bloggen… Vandaar de stilte hier. Ik hoop snel weer energie en motivatie te hebben voor bloggen, want ik mis het wel een beetje hoor.

William is ondertussen ook druk bezig met zijn werk. Eind augustus is hij afgestudeerd en op dit moment is hij druk bezig met werken en het zoeken naar een baan. Binnenkort krijgen jullie meer te horen over wat hij allemaal aan het doen is, want hij vindt het erg leuk om dat met jullie te delen.

Onze plannen voor de blog

We zijn nog altijd erg enthousiast over bloggen en daar willen we zeker mee doorgaan. Er zijn nog genoeg leuke dingen waar we over willen schrijven, dus die gaan jullie zeker nog lezen. We gingen namelijk naar de bioscoop, William ging naar de tracktorpulling en we willen natuurlijk ook delen waar we mee bezig zijn. Jullie gaan dus zeker nog van ons horen!

Hoe gaat het met jullie? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie