Vol plezier

Terug van weggeweest. De toekomst van onze blog.

Het is hier de laatste tijd erg rustig geweest en we hebben hier al uitgelegd hoe dat kwam, maar we hebben ook goed nagedacht over de toekomst van onze blog. Het is namelijk niet zo dat we van plan zijn om te stoppen met deze blog. We willen namelijk gewoon weer verder met het drie keer per week een blog publiceren. Vandaag delen we waar we allemaal over willen gaan schrijven. Op die manier weten jullie wat je kan verwachten. Benieuwd naar onze plannen? Lees dan snel verder! 

Zoals je weet schrijven we over een heleboel verschillende dingen en we zijn zeker van plan om dat te blijven doen. Dit zijn onze onderwerpen.

Andrea:

Groene dingen

Zoals je misschien wel weet maak ik me zorgen over deze wereld, omdat we er niet heel erg zuinig mee omgaan. Ik probeer mijn ecologische voetafdruk dan ook zo veel mogelijk te verkleinen. Ik zal jullie meenemen in die zoektocht. Mijn kledingkast en mijn eten komen hierbij zeker ter sprake, maar er zijn nog genoeg andere groene onderwerpen waar ik zeker ook nog wat over zal schrijven.

Minimaliseren

Mijn huisje is klein, dus ik probeer met zo min mogelijk spullen te leven. Een bijkomend effect daarvan is mijn kleinere ecologische voetafdruk. Volgende week zal de eerste post over mijn poging om te leven met minder al online komen. Ik deel daarin mijn ervaringen en de eerste moeilijkheden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Boeken

Ik lees graag en nu ik geen werk heb lees ik ook echt heel veel. Ik ga jullie dus zeker op de hoogte houden van de goede (of juist hele slechte) boeken die ik lees. Aanraders,

Eten

Koken is een van mijn grote hobby’s en ik heb nu genoeg tijd om leuke recepten te bedenken. Nu nog even oefenen met het fotograferen van mijn creaties, want dat blijft toch nog wel lastig. Zeker nu het ’s avonds al donker is wanneer ik heb gekookt. En natuurlijk ook doordat niet alles er even smakelijk uit komt te zien op een foto…

William:

Groundhoppen

Vorig jaar heb ik maar een drietal wedstrijden bezocht, maar ik beloof jullie dat het er dit jaar meer worden. Ik hoop dan ook jullie te vertellen waar je de lekkerste broodjes (bal) kan kopen en welke supporters het gezelligst zijn. De eerste 2 wedstrijden zijn al ingepland, dus ik verwacht elke twee maanden een nieuwe groundhopblog.

Fotografie

Ik ben twee weken geleden begonnen met een fotografiecursus. Ik ga om de donderdag naar de volksuniversiteit om zo meer te leren over fotografie. Ik hoop jullie dan ook mijn prachtige foto’s te laten zien en welke technieken ik heb geleerd.

Samen:

Ons geloof in ons dagelijks leven

We weten nog niet of we hier losse blogs over gaan schrijven, maar we weten zeker dat ons geloof terug gaat komen in onze blogs. Het is tenslotte een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. We gaan hier nog even goed over nadenken, want we willen er zeker aandacht aan besteden.

Dingen die we meemaken

We blijven natuurlijk schrijven over onze trips, uitstapjes en andere grappige activiteiten. Dat is tenslotte waar we deze blog mee zijn begonnen. Onze volgende reis is al gepland, dus daar gaan jullie zeker nog over lezen!

Verder…

Er zijn nog genoeg dingen die we niet hebben genoemd, zoals Andrea’s kleine huisje, haar creatieve projecten en andere gekke, grappige dingen die we vinden en meemaken. We bloggen tenslotte graag zoals we zelf zijn, dus dat gaat vast nog voor een heleboel verrassingen zorgen.

Welke onderwerpen mis jij nog op de lijst?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie