Vol plezier

Tips voor het weekend #1

Komend weekend ga ik samen met William op bezoek bij het stagebedrijf van mijn zusje. Ze zit namelijk tien weken op een boerderij in Duitsland. Ze doet namelijk een opleiding voor veehouderij. Hoe cool is dat?! Maar daar ga ik het vandaag verder niet over hebben, dat komt een andere keer. Vandaag wil ik jullie een leuke tip geven voor het weekend (of een ander vrij moment). 

Mijn eerste tip is heel eenvoudig. De eenvoudigste dingen zijn vaak het allerleukste om te doen, zeker op je lekkere luie zondagmiddag. Mijn tip voor vandaag is: ga lekker wandelen in je eigen omgeving (of net wat verder weg). Wanneer je gaat wandelen (of fietsen, dat mag natuurlijk ook), kan je, je eigen regio goed leren kennen, heb je de tijd om je hoofd leeg te maken of lekker met elkaar te kletsen.

Het is niet alleen leuk om lekker bij te kunnen kletsen, maar het is ook erg leuk de natuur te kunnen zien. Ik kan genieten van de mooie bloemen, de bomen, de frisse lucht of de dierengeluiden. Stiekem zou ik dit eigenlijk veel vaker moeten doen.

Je kan heerlijk gaan wandelen in een bos of natuurgebied in de buurt, maar natuurlijk ook langs het strand. Op de website van natuurmonumenten kan je leuke routes vinden.

Wat doe jij allemaal tijdens je weekend? 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

  • Reply Annie 2 september 2015 at 06:22

    Nou Nou. zo erg is het ook niet meer dat we niet iets in het weekend kunnen verzinnen hoor. Ik vindt deze blog een beetje minder…

    • Reply Annie 2 september 2015 at 06:23

      Oeps, taalfouten de max.

    Reactie