Sport

Tips voor de echte voetbalfanaat.

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een blog over mijn passie voetbal heb geschreven. Een categorie die vooral wordt gelezen door de mannelijke lezers van de blog. Of is dit een vooroordeel? Ik ben benieuwd of er ook vrouwen zijn die mijn voetbalblogs in detail lezen. Laat het hieronder even weten. Maar goed, wil je weten hoe je nog meer kan genieten van voetbal? Vandaag geef ik jullie een paar goede tips! 

Footballculture
De facebookpagina van FootballCulture is één van mijn favoriete Facebookpagina’s. Elke dag posten ze wel een toffe video over een amateurteam of van een gezellige kantine. Naast de grappige video’s die ze elke dag posten verkopen ze ook toffe kleding, wie wil er nou niet een shirt met de tekst ‘Derde helft is van ons’ of ‘het is je moeder niet’? Ook verkopen ze bier met de naam ‘derde helft’ wie wil dat nou niet in zijn koelkast hebben staan?

COPA Football Store
Als voetbalfanaat wil je natuurlijk elke dag in een voetbalshirt lopen. Dan ben je bij COPA Football Store in Amsterdam aan het juiste adres. Zo kan je onder andere retro voetbalshirts, boeken en leren voetballen kopen. Als je geen kleding nodig hebt is deze winkel al een bezoekje waard, de winkel is namelijk een voetbalmuseum op zich.

-480
Catenaccio
Een website vol met statistieken en analyses van voetbalwedstrijden. Je moet tevens wel van lezen houden want het zijn geen korte artikelen. Ik lees de artikel vooral in de trein, altijd handig als een collega zegt dat een speler bagger voetbalde, maar jij kan zeggen dat die minst verkeerde pasen gaf in de wedstrijd.

Heb jij nog een goede tip voor een diehard voetbalfanaat?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie