Uitdagingen

Toch een paar goede voornemens?

Toen een vriendin op oudejaarsavond vroeg of ik nog goede voornemens had, moest ik bekennen dat ik er eigenlijk maar één had voor het komende jaar, maar nu ik er nog een keer goed over nadenk heb ik er misschien toch nog wel een paar. Daarom leek het me toch wel leuk om vandaag mijn goede voornemens met jullie te delen. 

Wel 50 (!) boeken lezen

Het afgelopen jaar las ik 33 boeken. Een hele berg, maar komend jaar wil ik nog meer lezen. Ik ga hard mijn best doen om elke week een boek te lezen. Inderdaad, dan moeten het eigenlijk 52 boeken zijn, maar ik geef mezelf een beetje ruimte om vals te spelen. Of om een heel dik boek te lezen, natuurlijk. Ik ben het nieuwe jaar in ieder geval goed begonnen, want “Alleen met de goden” ligt klaar om gelezen te worden. Ik zal jullie binnenkort laten weten wat ik van de eerste boeken die ik gelezen heb vond!

Handletteren

Oh, wat vind ik dit tof! Ik vind het zo leuk om de mooie dingen die mensen zelf schrijven te bekijken. Stiekem ben ik echt jaloers op de dingen die mensen maken. Google maar eens op “handlettering”, dan weet je wel genoeg. Ik ga hard oefenen en hoop jullie snel een update te geven! Ik hoop jullie snel een mooie pagina in mijn bullet journal te kunnen laten zien.

Gitaar leren spelen

De gitaar staat inmiddels al een paar jaar onbespeeld in de kast en ik roep al jaren dat ik wil gaan spelen. Komend jaar moet ik maar eens echt lessen gaan nemen. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

En natuurlijk…

Een nieuwe baan vinden

In mijn vorige post hebben jullie kunnen lezen dat mijn opleiding tot docent helaas niet gelukt is. In ieder geval niet nu al. Misschien later. Ik ga de komende tijd in ieder geval hard op zoek naar een nieuwe baan en ik ben heel erg benieuwd naar wat er op mijn pad gaat komen. Ik hou jullie op de hoogte!

Heb jij nog goede voornemens? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie