Vol plezier

Top 5 blogs van 2015!

We leven inmiddels al twee weken in het jaar 2016, maar ik wil met jullie nog keer terugblikken naar het eerste jaar van onze blog. Ik ben namelijk dol op statistieken en wil de top 5 blogs van 2015 graag met jullie delen. Kijk mee! Klik op de titel om naar het artikel te gaan.

We deelden vorige jaar in totaal 58 berichten met jullie. Niet verkeerd voor een half jaartje bloggen, al zeg ik het zelf . In totaal werd onze blog ongeveer 4000 keer bekeken en werd de pagina door 1827 bezoekers bezocht.

Lelijke kersttui
Onze best bezochte blog is de blog over de trend van lelijke kersttruien. Deze blog werd 211 keer bekeken, waaronder 165 in de maand december. Een ware kerstknaller. Jammer genoeg droegen nog wel weinig mensen in mijn omgeving een lelijke kersttrui. Wat vond jij van deze trend afgelopen decembermaand?

Schermafbeelding 2015-11-03 om 22.51.10

Weekend Zeeland
De drukste dag van het jaar op onze blog was 21 september met 261 pagina views. Het meest populairste bericht die dag was ‘Weekend Zeeland’. Ik denk dat het hoge aantal vind ik leuks van familie op onze Facebookpagina hierbij hebben geholpen. De blogs waarin wij schrijven over onze uitjes worden tevens ook goed gelezen, we gaan hier in 2016 ook zeker mee door.

Veere

10x voordelen van in een dorp wonen
Het best bekeken bericht in oktober en werd totaal 182 keer bekeken. Persoonlijk vind ik dit mijn leukste geschreven blog. Lees de blog nog eens terug zou ik zeggen 😉 En vertel ons waar je liever woont, in de stad of in een dorp.

IMG_5023

Verhuizen deel 1 
Deze blog werd in 2015, 162 keer bekeken. Een leuke blog toen die tijd om te lezen over hoe Andrea ging verhuizen van Rotterdam naar Gouda. Ook al was ik vroeger niet zo Rotterdam fan, heb ik er toch leuke dingen meegemaakt in Rotterdam. Andrea woont nu ongeveer een half jaar in Gouda, maar veel van de stad Gouda hebben we nog niet gezien. Dit staat nog wel op de planning dus binnenkort op de blog de mooiste en gezelligste plekjes van Gouda.

2015-08-05 07.35.35

Verhuizen naar Gouda deel 2
Deze blog werd in 2015, 161 keer bekeken en 1 minder dan de vorige verhuisblog. Een leuke blog over onze klus activiteiten in Gouda. Al is klussen niet helemaal mijn ding, krijg ik wel steeds meer handigheid in. Wil je op de hoogte blijven hoe Andrea haar huisje eruit ziet volg dan de serie blogs ‘wonen op 25m2

Schermafbeelding 2015-10-22 om 21.35.27

Wat vond jij de leukste blog van vorig jaar? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie