Vol plezier

Twee dagjes dierentuin en een ijsje

Jullie hebben al kunnen lezen dat wij met koningsdag naar de dierentuin gingen, maar we hebben er nog niets over verteld. Vandaag leek het ons een goed moment, omdat we gisteren samen naar Avifauna zijn geweest. We vertellen jullie hoe het was én laten vooral een paar leuke foto’s zien. Kijk dus snel verder! 

Dierenpark Amersfoort
Ondanks het slechte weer gingen we op koningsdag toch naar de dierentuin. We hadden de kaartjes al ruim van te voren gekocht en toen ook al besloten om te gaan. Een ander moment om te gaan voordat de kaartjes verlopen zouden zijn, konden we niet vinden, dus gingen we met een paraplu en dikke kleding richting Amersfoort.
Gelukkig  viel het weer heel erg mee, was het erg rustig en was de dierentuin goed opgezet. De dierentuin is erg ruim en we hebben ruim drie uur rondgelopen voordat we alles hadden gezien. Er waren zelfs bootjes aanwezig waarmee je langs een aantal dieren kon varen! Het was een erg leuk bezoekje aan een dierentuin en we raden jullie dan ook zeker aan om te gaan kijken.

2016-04-27 14.32.10

2016-04-27 15.57.10-1

Avifauna
Met kortingskaartjes die via Eurosparen waren besteld konden we met veel korting naar Avifauna.  Voor mij was het al heel wat jaren geleden dat ik er was geweest en daarom vond ik het extra leuk om weer een keertje naar de vogels te gaan kijken. Het park is niet heel groot, waardoor we er in ongeveer twee uur doorheen gelopen zijn. Na dit rondje hebben we een hapje gegeten en nog een vogelshow (met eigenwijze vogels) gekeken. Het was een leuke ochtend, maar een nadeel aan het park is wel dat de vogels in kleine hokken zitten. Wat mij betreft mogen die wel iets groter. De foto’s vertellen wel hoe het was!

Oja! William ging ook nog vogels voeren. Je kan namelijk een bakje nectar kopen en dat voeren aan Lori’s voeren. Ik vond het veel te eng, maar William deed het wel. Toen ik toekeek kwamen er alleen twee op mijn hoofd zitten… Ik ben een enorme held, ik weet het. Oké, nu is het echt tijd voor de foto’s.

DSCN2255

DSCN2239

DSCN2223

DSCN2258

Nog een paar tips
Nu je dit hebt gelezen, wil je natuurlijk heel graag ook een dagje naar de dierentuin. Wij hebben daarom ook nog een paar tips voor jullie om een leuke dag in de dierentuin te hebben.
1. Ga op tijd, dan is het nog niet zo druk.
2. Ga op koningsdag
3. Kijk van te voren hoe laat er dieren gevoerd worden
4. Kijk of je lievelingsdier aanwezig is (en kies anders een andere dierentuin)
5. Koop kortingskaartjes

Ga jij weleens naar de dierentuin? En wat is jouw favoriete dier? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Te volbrengen - 3 juli 2016 at 21:22

    […] leuks doen met het vriendje (4/5). Lunchen met mijn verjaardag, een weekendje Eindhoven, dagje dierentuin en een dagje […]

  • Reactie