Volbracht

Update 101 doelen

Het is tijd voor een (kleine) update, want de teller loopt langzaam door naar de 1001e dag. Voor ik het weet is het 28 januari… 2018, dat dan weer wel. Er is natuurlijk ook nog genoeg te doen, want ik wil voor die tijd 101 doelen volbrengen. Niet alle doelen krijgen een update, maar vandaag zal ik een aantal behaalde doelen delen. Kijk snel mee! 

Over een aantal doelen hebben jullie al kunnen lezen. Zo gingen William en ik op vakantie met srprs.me, maakte ik een strandwandeling tijdens het familieweekend van William zijn gezien en kreeg ik nieuwe hardloopschoenen van mijn moeder. Jullie hebben ook al kunnen lezen over de eerste maand waarin ik niets nieuws kocht. Ik ben met een paar doelen bezig en andere doelen heb ik inmiddels dus al behaald, over aan paar doelen wil ik iets met jullie delen. De hele lijst met doelen vind je hier.

50 boeken lezen

Hoe ver ik precies ben, durf ik zo niet direct te zeggen. Gelukkig hou ik via Goodreads bij welke boeken ik heb gelezen. Op die manier hou ik nog een beetje overzicht. Op dit moment gaat het lezen wel erg makkelijk, omdat ik voor mijn studie veel moet lezen. Ik ben nog lang niet bij de vijftig, maar ik heb zeker meer dan tien boeken gelezen in de afgelopen periode. Binnenkort zal ik wel een aantal leuke titels met jullie delen. In de winter is er niets beters dan met een deken, een kop thee en een boek op de bank zitten. Vind je ook niet?

Mijn bed een maand lang opmaken

Toen ik mijn doelen bedacht woonde ik nog in Rotterdam en vergat ik regelmatig mijn bed op te maken. Inmiddels heb ik geen echt bed meer, dus maak ik mijn bed ook niet echt meer op, omdat ik mijn beddengoed in mijn bed stop wanneer ik er weer een bank van maak. Ik moet wel zeggen dat dit me best goed lukt, ik ruim mijn beddengoed eigenlijk elke ochtend vrijwel direct op. Alleen wanneer ik om zeven uur op mijn werk moet zijn vind ik het wat lastiger, dan doe ik het meestal als ik weer thuis ben…

Een eigen huisje vinden

Ik heb inmiddels mijn eigen huisje gevonden. Jullie hebben er in de afgelopen tijd genoeg over kunnen lezen. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn nieuwe plekje en heb er geen spijt van dat ik ben verhuisd. De afstand naar Rotterdam is soms wat vervelend en de trein naar Leiden wil soms gekke dingen doen, maar dat is allemaal te overzien, want meestal gaat het gewoon goed met de trein en in Rotterdam ben je toch eigenlijk ook wel weer best snel.

Extra

Vandaag heb ik niet alleen een update van mijn doelen, maar ook een kleine youtube-tip. Volg deze vlogger, dat is zeker de moeite waard. Het leukste vind ik stiekem toch wel dat ze haar doelen heeft bedacht nadat ze onze blog had gelezen. Jaj!

Wat voor doelen heb jij nog? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie