Vol plezier

Verhuizen naar Gouda – deel 2

Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, ga ik naar Gouda verhuizen. Afgelopen woensdag moest ik het contract tekenen én zou ik de sleutel ontvangen, dat liep helaas anders. Ik had een introductiedag van mijn master en had dus geen tijd om naar Gouda te gaan. Gelukkig kwam er een oplossing…

Afgelopen dinsdag mocht ik mijn contract al tekenen bij de woningbouwvereniging. Ik tekende afgelopen dinsdag gewoon het contract van mijn eerste eigen woning. Super spannend. De sleutel kon ik helaas niet al op dinsdag krijgen, omdat de aannemer nog in mijn woning bezig was. Gelukkig mocht mijn moeder mijn plaats innemen afgelopen woensdag. Terwijl ik bij een college tour van Tom Lanoye zat, kreeg mijn moeder mijn sleutel en de uitleg over mijn huisje… Ik was best wel jaloers!

Gelukkig werkt mijn moeder om de hoek bij mijn huisje, dus gingen we na mijn introductiedag snel samen kijken (en alles opmeten). Na het bekijken van mijn huisje gingen mijn moeder en ik behang en verf kopen voor mijn kamer, zodat mijn huisje zo snel mogelijk helemaal opgeknapt kon worden. Ik vond de muren zoals ze waren namelijk niet mooi.

’s Avonds ging ik samen met mijn vader, die had mijn huisje namelijk nog niet gezien en was erg nieuwsgierig. Toen we in mijn huisje waren besloten we te kijken of het behang makkelijk van de muur ging, en dat was zo. Binnen tien minuten was vrijwel al het behang van de muur.

Donderdag gingen William en ik samen aan de slag. We haalden de laatste resten behang van de muur, vulden de gaatjes en we verfden de muren en het plafond in de gang. Deze waren namelijk geschilderd in een kleur waar ik niet erg blij van werd.

Verhuizen

Vrijdag kwam William zijn moeder helpen met behangen, aangezien William en ik dat niet kunnen en ik één muur wel in een leuk kleurtje wilde hebben. William en ik gingen de andere muur in mijn kamer schilderen, want die had een wat beige kleurtje. Nu is één muur mintgroen behangen en zijn de andere muren weer wit. Ik ben er echt super blij mee! Het resultaat is echt super mooi!

verhuizen

De muur is in het echt wel iets groenener

Nu nog mijn meubels verhuizen en nog even wachten op mijn bed en kledingkast. Wanneer het af is zal ik meer foto’s plaatsen! Hebben jullie nog handige verhuistips?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

3 Reacties

  • Reply Verhuizen naar Gouda - deel 3 - 15 november 2015 at 13:04

    […] De vorige updates vind je hier en hier. […]

  • Reply Buy Nothing New maand #2 - 15 november 2015 at 16:49

    […] ga jullie mijn oplossing snel laten zien, want ik heb jullie nog een laatste update van mijn huisje beloofd. Ik ben het nog niet vergeten […]

  • Reply Top 5 blogs van 2015! - 15 januari 2016 at 09:54

    […] Verhuizen naar Gouda deel 2 Deze blog werd in 2015, 161 keer bekeken en 1 minder dan de vorige verhuisblog. Een leuke blog over onze klus activiteiten in Gouda. Al is klussen niet helemaal mijn ding, krijg ik wel steeds meer handigheid in. Wil je op de hoogte blijven hoe Andrea haar huisje eruit ziet volg dan de serie blogs ‘wonen op 25m2‘ […]

  • Reactie