Vol plezier

Verhuizen naar Gouda – deel 3

Ik woon inmiddels al bijna twee maanden in Gouda, maar heb nog nooit foto’s laten zien van het eindresultaat van mijn huisje. Ik had steeds weer een ander excuus om geen foto’s te maken. De ene keer was het te donker en de andere keer lag er weer te veel rotzooi. Of ik had er gewoon even geen zin in… Gisteren was het dan toch eindelijk zo ver. Mijn huisje was redelijk netjes en we waren vroeg thuis uit de kerk. Voldoende tijd dus om even een paar foto’s te maken (en om iets te schrijven over hoe het bevalt in Gouda). 

Het wonen in mijn kleine huisje bevalt me tot nu toe erg goed. Het is een fijn appartement, waar ik heerlijk in alle rust kan studeren. Ik voel me er echt thuis. Ik heb dus maar één kamer en daar staan een kast, een bedbank een bureau en natuurlijk een keuken in. Overdag is mijn kamer dus echt een woonkamer en ’s avonds maak ik zonder moeite een bed van mijn bank. In de hal, die vrij ruim is, heb ik nog een ruime kledingkast staan, waardoor ik voldoende ruimte heb om al mijn spullen op te bergen.
Op een paar kleine dingen na is mijn huisje nu ook wel echt helemaal af. Dat is echt heel erg fijn. Het is gewoon helemaal zoals ik het wil hebben. Hierdoor is het extra fijn om een avondje lekker thuis te zitten of om een dagje thuis te studeren. In de kerstvakantie staat er nog wel een uitstapje naar de Ikea gepland, maar dat is vooral omdat ik nog wat kleine dingen nodig heb. Ik heb namelijk besloten dat ik toch wel een tweede lamp in mijn woonkamer wil en een paar extra planken in mijn kledingkast zou ook niet verkeerd zijn.
Om heel eerlijk te zijn heb ik, naast de supermarkt, mijn werk en de markt, nog weinig gezien van Gouda. Ik heb nog geen tijd gehad om een dagje door de stad, waar ik als kind altijd met mijn moeder ging winkelen, te gaan lopen. Gelukkig kende ik Gouda al redelijk goed, dus heb ik niet het idee dat ik in een vreemde stad woon. Ik weet de belangrijkste dingen te vinden en dat is voor nu het belangrijkste. Wanneer ik tijd heb ga ik zeker een keer een middagje de stad verkennen. Toch wel leuk om juist die leuke winkeltjes en restaurantjes te vinden die niet iedereen kent.

Oké, genoeg gekletst. Laten we snel naar de foto’s gaan!

Gouda, bank

Mijn bank (en ’s nachts mijn bed).

Gouda, boekenkast

De kast in mijn kamer.

Gouda, foto

Lief hè?!

Gouda, keuken

Mijn fijne keukentje!

Hoe vinden jullie mijn huisje geworden? 

De vorige updates vind je hier en hier.

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

3 Reacties

  • Reply Update 101 doelen - 30 november 2015 at 07:22

    […] heb inmiddels mijn eigen huisje gevonden. Jullie hebben er in de afgelopen tijd genoeg over kunnen lezen. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn nieuwe plekje en heb er geen spijt van dat ik ben […]

  • Reply Hotspots in Gouda #1 - 25 januari 2016 at 07:08

    […] ik in Gouda woon probeer ik zo veel mogelijk leuke hotspots in Gouda te vinden. Afgelopen week ben ik hard op […]

  • Reply Waarom ik zo graag in een Tiny House zou willen wonen - 15 februari 2016 at 07:03

    […] Mooi ingericht natuurlijk, maar zonder de onnodige kamers. Ik ben dan ook erg tevreden met het kleine huisje waar ik nu woon. Wanneer ik naar een nieuw appartement ga zoeken heb ik eigenlijk maar een paar […]

  • Reactie