Wonen & inrichting

Waarom ik zo graag in een Tiny House zou willen wonen

Ooo, wat vind ik de kleine huisjes zoals in de foto bij deze post gaaf. Ik vind het heerlijk om naar plaatjes en filmpjes van deze “tiny houses” te kijken. In Nederland zie je er nog niet heel erg veel, maar volgens mij groeit de groep van mensen die interesse heeft in een “Tiny House” wel. Stiekem lijkt het mij ook wel heel erg leuk om in zo’n huisje te wonen. Wil je weten waarom? Kijk dan snel verder! 

Waar veel mensen waarschijnlijk dromen over een groot huis met een mooie tuin, word ik veel blijer van een simpel en eenvoudig huisje. Mooi ingericht natuurlijk, maar zonder de onnodige kamers. Ik ben dan ook erg tevreden met het kleine huisje waar ik nu woon. Wanneer ik naar een nieuw appartement ga zoeken heb ik eigenlijk maar een paar eisen. Een betere isolatie zou fijn zijn, want het tocht nu bij mijn raam en ik zou graag één extra kamer willen, zodat ik een echt slaapkamer kan hebben. Als student kan ik dit natuurlijk niet betalen, dus droom ik er maar over. En dromen doe ik zeker. Vooral wanneer ik een avondje lekker tv zit te kijken en ondertussen op Pinterest mooie plaatjes zit te kijken, want er zijn genoeg mooie huizen te zien. De Tiny houses zijn toch wel mijn favoriet, vooral door de efficiënte inrichting en alle mogelijkheden die er toch blijken te zijn in zo’n klein huisje.

Een klein huis hoeft namelijk helemaal niet onhandig te zijn. Op veel van de foto’s en in veel van de filmpjes die ik heb gekeken zie ik veel slimme oplossingen om toch comfortabel te kunnen wonen. Een trap met daaronder een bergruimte, een inklapbare tafel, een bed dat op een verhoging hangt zoals je op de foto kunt zien of een bank met daarin ook bergruimte. Alles kan!

Tiny House

Vind je ook niet dat dit er heel tof uitziet? Ik zou er direct willen wonen! Het ziet er gewoon heel gezellig en knus uit en daar hou ik van.

Het liefst zou ik een Tiny House op wielen willen hebben. Op die manier kan je heerlijk rondrijden met je huis. Voor een weekendje weg hoef je dan geen stopcontact meer te zoeken, ideaal. Een huisje dat niet verplaatst kan worden lijkt me ook heerlijk. Als ik er dan ook een fijne tuin bij mag en een mooi groot raam dat uitkijkt op de tuin. Prima, toch? Er zijn genoeg leuke dingen te noemen aan de huisjes! Kijk bijvoorbeeld eens op de website van de mensen in Nederland met een Tiny House.

Speciaal voor jullie heb ik een bord gemaakt op Pinterest met alle mooie, leuke en gezellige Tiny Houses! Volgens mij leggen die afbeeldingen veel beter uit wat ik bedoel dan mijn lange verhaal. Die foto’s kan je hier vinden.

Zou jij in een Tiny House willen wonen? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie