Vol plezier

Waarom wij samen gingen bloggen

William en ik bloggen al een paar maanden samen, maar we hebben nog niet uitgelegd waarom we samen zijn begonnen met Vol Gezelligheid. Het leek ons daarom leuk om vandaag met jullie te delen waarom we dit doen, want we vinden het namelijk erg leuk. 

Ik, Andrea, blog al een jaar of acht en heb verschillende blogs gehad. Afgelopen jaar bedacht ik me dat ik het leuk zou vinden om een eigen domein te hebben met een Nederlandse naam. Mijn vorige blog heet namelijk “Cookies and tea”, maar ik blogde ook toen al in het Nederlands. Toen ik het met William over deze dromen had, leek het hem een goed idee.
We begonnen met het idee dat ik een nieuwe blog zou beginnen, waarbij William me vooral ging helpen met de lay-out en de andere dingen die met de vormgeving te maken hebben. Al snel bleek dat William zo af en toe wilde gaan bloggen en dit groeide uit tot het idee om samen een blog te beginnen. Dat leek me eigenlijk ook wel heel erg leuk!

Wanneer je samen blogt heb je namelijk veel meer inspiratie en kan je ook over veel meer dingen schrijven. Zo vind William voetbal erg leuk en schrijft hij hier nu ook af en toe over en kan hij zijn creativiteit kwijt in de downloads die we maken. Vooral het mannelijke deel van onze blog, dus. Ik schrijf graag over mijn doelen (oké, dat heb ik tot nu toe niet heel veel gedaan) en over de manier waarop ik met duurzaam leven bezig ben. Als laatste kunnen we natuurlijk schrijven over de interesses die we leven. Onze vakantie, weekendjes weg, lekker eten en laatst ook over onze mooie truien!

We vinden het ook erg leuk om iets te delen over ons leven en de keuzes die we maken. We proberen vanuit ons geloof bewuste keuzes te maken en laten daar graag iets van zien. We zullen geen moeilijke theologische stukken schrijven, want daar zijn we niet zo goed in, maar we proberen wel iets te laten zien van de beslissingen die we nemen vanuit ons geloof. Dit lijkt misschien niet te kloppen bij de naam van onze blog, maar wij denken juist van wel. Keuzes maken vanuit je geloof maakt je leven niet saai, daarom kunnen we nog over genoeg leuke en gezellige dingen schrijven!

Wat zou jij graag op onze blog zien verschijnen?

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Marjolein 30 oktober 2015 at 09:57

  Jullie doen het echt heel leuk samen !
  Liefs Marjolein

  • Reply Andrea 30 oktober 2015 at 10:00

   Dankjewel! Dat is echt heel leuk om te horen. 🙂

 • Reply harold 22 september 2016 at 12:36

  geweldig

 • Reactie