Vol plezier

We zijn er weer

Sorry, sorry, sorry. Het is al tien dagen geleden dat we iets online zette. Het nieuwe schooljaar en mijn verhuizing kostte ons even iets meer tijd dan gepland. Daarnaast heb ik nog geen internet in mijn nieuwe huisje, dat maakt posten net weer iets lastiger. Gelukkig komt er nu verandering in, dus lees snel verder! 

Als eerste hebben we een planning gemaakt voor onze blog. Op die manier weten we precies welke dag we wat gaan schrijven en vooral wie dat moet doen. Dat maakt het allemaal een stuk overzichtelijker voor ons. Met onze planning kunnen we ten minste een maand vooruit plannen, dat maakt vooruit schrijven ook meteen een stuk makkelijker.

We gaan komende tijd beginnen met drie berichtjes per week, op maandag, woensdag en vrijdag. Op die manier weten jullie ook wanneer jullie iets kunnen verwachten! De tijd waarop we gaan posten kan ik jullie nog niet helemaal zeggen, maar ’s ochtends vroeg wordt denk ik wel ons uitgangspunt. (We houden het nog even spannend)

Ondertussen…

Als eerste gingen we naar Duitsland, waar we Flammküchen aten en naar een accordeonorkest luisterden. We gingen naar Duitsland, omdat mijn zusje daar haar stage liep en wij het wel leuk vonden om te gaan kijken bij de boerderij waar ze zat.
Ik mocht de auto van mijn ouders lenen en we reden op zaterdag (na mijn werk) naar Duitsland en op zondag na het avondeten weer terug. Samen met mijn zusje gingen we op zaterdagavond uit eten in het dorpje waar haar stagebedrijf zit en op zondag gingen we naar Tecklenburg en speelden we veel te veel Rummikub (bij gebrek aan andere spelletjes).

Na Duitsland deden we natuurlijk nog veel meer. Ik had de introductie van mijn master, kreeg de sleutel van mijn huisje, hadden we gala met mijn dispuut en de reünie van de vakantie die we hebben geleid was vorig weekend ook aan de beurt. En oja, mijn het verenigingsjaar van mijn studentenvereniging is ook weer in volle vaart begonnen, dus komende tijd is weer druk genoeg!

Wat willen jullie graag nog op onze blog zien?

Gala Akmaios

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie