Vol plezier

Weekendje Zeeland

Afgelopen weekend gingen we samen met mijn gezin en de aanhang een weekendje weg, om te vieren dat mijn ouders dertig jaar getrouwd zijn. We zaten in een huisje voor tien personen in Zeeland, genoeg ruimte voor iedereen, dus. We vertrokken vrijdagmiddag en gaan vandaag (maandag) weer terug. Vandaag vertel ik jullie over hoe het weekend was.  

Vrijdag

Afgelopen vrijdag vertrokken we rond half twee richting Zeeland. Onderweg stopten we nog voor een frietje bij Hetty’s patat waar we een lekker frietje aten. Na de late lunch reden we verder richting het huisje. Nadat we waren aangekomen liepen we richting het strand, waar het al snel bleek te gaan regenen. Tijdens het schuilen voor de regen dronken we wat in een strandtent waar we bij in de buurt waren. Na het avondeten speelde ik een spelletje met mijn zusje, haar vriend en Andrea.

Veere

Zaterdag

We sliepen lekker uit en hadden een uitgebreid ontbijt met vers afgebakken broodjes. Na het ontbijt gingen we naar Middelburg waar we een paar uur hebben rondgelopen en de Lange Jan hebben beklommen. We bezochten zaterdag niet alleen Middelburg, maar gingen ook nog naar Veere waar we ook nog een paar winkeltjes bezochten en nog een drankje deden. ’s avonds gingen we bakplaten*, maakten we nog een strandwandeling en deden we thuis nog een drankje.

*bakplaten: een snelle manier van barbecueën of gourmetten. Handig voor grote groepen en erg snel.

Zondag

We sliepen wat minder uit dan op zaterdag en aten weer een heerlijk uitgebreid ontbijt. Na het ontbijt gingen we richting Domburg om fietsen te huren. Vanaf Domburg fietsten we verder via onder andere Veere een rondje door de mooie omgeving van Zeeland. We deden nog een drankje aan het strand, fietsten een stukje over het strand en aten een banaan in Veere. Na iets minder dan 50 kilometer waren we weer terug in Domburg en gingen we terug naar het huisje. ’s Avonds aten we Chinees en keken we televisie.

Groepsfoto weekendje Zeeland

Kortom, een heerlijk ontspannen weekendje weg met veel gezellige mensen!

P.S. Heb je onze paklijst al gezien? Ideaal voor weekendjes zoals deze!

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

  • Reply Marieke 21 september 2015 at 08:29

    De bonte avond kleding heb ik niet gezien bij jullie?! Haha! Ik vond het echt een super gezellig weekend! Bedankt! Liefs zus

  • Reply Gezelschapsspellen #1 - 25 september 2015 at 13:40

    […] spel is sinds afgelopen weekend één van mijn nieuwe favorieten gezelschapsspellen. In dit strategische kaartspel ruil en […]

  • Reactie