Wonen op 25M2

Wonen op 25 m2 #6 – Onze schoolplaat

Ik heb inmiddels al een paar keer geschreven over mijn kleine huisje en de decoratie. In eerste instantie wilde ik er geen hele grote dingen ophangen, omdat ze te aanwezig zouden zijn. Inmiddels heb ik mijn mening hierover veranderd, er hangt namelijk een grote schoolplaat aan de muur en die wil ik graag aan jullie laten zien! 

Een grote wereldkaart aan de muur stond al langer op ons verlanglijstje. William en ik bekeken eerder al de wereldkaart van de Ikea. Toen we zagen dat die helaas niet meer te koop is besloten we verder te gaan kijken naar wat voor wereldkaart we graag op de muur willen hangen.

Een kraskaart

In eerste instantie vond ik een kraskaart bij de Hema. Deze kaart had alleen een groot nadeel: het formaat. De poster kostte maar 5 euro, maar een bijpassende lijst bleek minimaal 30 euro te kosten. Dat vond ik eigenlijk iets te duur voor een goedkope poster. Ik besloot de poster toen maar met tape aan de muur te hangen. De poster had dezelfde kleur als mijn lamp en de andere muur in mijn kamer, dus dat zag er ontzettend leuk uit.

Maar helaas… De poster bleef maar een paar weken hangen, doordat ik mijn dekbed ’s avonds graag even uitschud waardoor er lucht onder de poster kwam. Het tape bleef daardoor niet zitten en de poster viel…

Dan maar een schoolplaat!

Toen we een aantal keer een schoolplaat voorbij zagen komen, werden we steeds enthousiaster. We keken regelmatig naar de platen die we voorbij zagen komen en we zochten soms ook op Marktplaats naar een leuke plaat. Toen we zagen dat Goed Gestyled een paar dagen naar Gouda zou komen om platen te verkopen besloten we te gaan kijken. We vonden uiteindelijk een fantastische plaat die we niet konden laten liggen. We besloten de plaat te kopen en het eindresultaat zie je hieronder.

Wat heb jij aan je muur hangen?

Previous Post Next Post

1 Reactie

  • Reply Hotspots Gouda #2 - Het Groenendaal Kwartier - 23 januari 2018 at 07:02

    […] op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Loop hier dan eens binnen. William en ik kochten er onze landkaart, een cactus voor mijn zusje en een heleboel leuke kaartjes voor vrienden. We lopen er regelmatig […]

  • Reactie