Wonen & inrichting

Wonen op 25M2 #1- kerstversiering

Vandaag presenteer ik een nieuwe, vaste, rubriek. Deze rubriek zal gaan over hoe ik woon in mijn kleine huisje en wat handige tips zijn voor wanneer je in een klein huisje woont. Hoe regelmatig ik iets ga posten in deze rubriek weet ik nog niet, maar het lijkt me leuk om er een terugkerende rubriek van te maken. Er is namelijk nog genoeg wat ik kan delen over mijn huisje. Vandaag wil ik wat delen over mijn kerstversiering, want ik ben er heel blij mee! Kijk snel verder.  

Voordat ik begin over mijn kerstversiering, eerst een klein applausje voor William die een toffe foto heeft gemaakt die ik bij deze categorie kan gebruiken. Ik vind ‘m echt heel tof gevonden!

Oké, tijd om naar de kerstversiering te gaan…

Zoals ik eerder al schreef, heb ik dit jaar geen kerstboom, want dat past niet. Mijn huisje is gewoon niet groot genoeg voor een boom. Ik had wel een klein boompje neer kunnen zetten, maar ik kon mijn kleine boompje zo snel niet vinden. Daarnaast wist ik eigenlijk ook niet zo goed waar ik het boompje neer had moeten zetten.

Daarom heb ik er dit jaar voor gekozen om het bij lampjes en drie pinguïns te houden. Een foto daarvan heb je al op Instagram kunnen zien. Ik vind het gezellig geworden. Wat vinden jullie?

De zon scheen vandaag heerlijk naar binnen en de #temperatuur liep hoog op, maar mijn kerstversiering hangt ook. #instadvent #9

De zon scheen vandaag heerlijk naar binnen en de #temperatuur liep hoog op, maar mijn kerstversiering hangt ook. #instadvent #9

Ik heb inmiddels trouwens al wel twee kerstkaarten toegevoegd, die had ik niet zo netjes beschreven, dus die hebben een mooi plekje op mijn kast gekregen. Voor mij is het kerstgevoel zo helemaal compleet in mijn huisje.

2015-12-10 22.24.11

Op deze manier heb ik mijn huisje leuk versierd voor de kerst en neemt de versiering toch niet veel ruimte in. Dat is erg fijn. Ik vind het namelijk fijn om mijn huisje niet te vol te zetten, op die manier hou je een beetje ruimte.

De volgende keer zal ik ook iets meer over het behouden van die ruimte laten zien, want door dat op de juiste manier te doen lijkt je huis direct veel groter.

Heb jij nog een leuke tip voor mij? Wat voor kerstversiering zou leuk passen in mijn kleine huisje?  

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

  • Reply Linda 20 december 2015 at 13:01

    Leuk! Ik vind zelf ook dat lampjes al heel veel doen. En ik heb een neppe mini-kerstboom van 30cm hoog, die vind ik ook heel gezellig ook al is ‘ie maar klein. Daar doe ik dan ook kleine kerstballen in ;-). Dus dat is misschien nog een tip!

    • Reply Andrea 21 december 2015 at 11:18

      Dankjewel! Zo’n boompje is inderdaad een goed idee. Volgend jaar zoek ik mijn oude boompje op bij mijn ouders! 🙂

    Reactie